Gevelbekleding

Gevelbekleding kopen bij Gadero

Geef elk gebouw een unieke en natuurlijke uitstraling met gevelbekleding. Voeg accenten toe met verschillende materialen of bekleed de gevel volledig. Kies uit Gadero's uitgebreide assortiment aan sterke, onderhoudsarme materialen in elke denkbare stijl en kleur. Kies voor hout, kunststof of aluminium.

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding biedt eindeloos veel mogelijkheden. Van het type hout tot de profielen, gelakt of geolied, zowel horizontaal als of verticaal verwerkt. Kies voor een kleurvaste, duurzame afwerking met beits of ga voor de natuurlijke look van geolied hout. Wil je de kleur en materiaal zien? Kom dan langs bij onze showroom in Breukelen en bekijk al onze gevelbekleding. Al onze houten gevelbekleding is FSC- of PEFC-gecertificeerd.

Kunststof gevelbekleding

Als je kiest voor kunststof gevelbekleding, profiteer je van een onderhoudsarme gevel. Je hoeft niet te schilderen, het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en het materiaal is uv-bestendig, kleurvast en weerbestendig. Daarnaast bieden we op kunststof gevelpanelen een garantie van maximaal 20 jaar en een verwachte levensduur van 25 jaar. Investeren in kunststof gevelbekleding betekent dus dat je lang kunt genieten van een mooie en onderhoudsvrije gevelbekleding.

Is kunststof of composiet een duurzame oplossing?

Kunststof en composiet gevelbekleding zijn doorgaans niet goed te recyclen. Onze WEO gevelbekleding is daarentegen een duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding die wordt gemaakt van gerecyclede producten. Het is ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en is bestand tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Met een uitgebreid kleurenpallet zijn de gevelpanelen van WEO geschikt voor toepassing in woning-, recreatie- en utiliteitsbouw. Het is verkrijgbaar in verschillende vele soorten en en maten.

Ruim aanbod gevelplaten

Heb je behoefte aan een Trespa, HPL of kunststof plaat? Gadero biedt een breed scala aan gevelplaten, of je nu op zoek bent naar een HPL plaat of Trespa plaat. Hoewel er veel echt hout verwerkt is in deze platen bestaan ze voor het grootste gedeelte uit geperst hout. Als je het hebt over kunststof, HPL of Trespa bedoel je uiteindelijk hetzelfde. Ontdek meer over de verschillende gevelplaten van Gadero!

Meest gelezen blogs!

Heeft u toch nog vragen? Bekijk dan de volgende blogs of neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag op weg.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode