Wandverlichting

Wandlampen zijn ideaal voor het creëren van een gezelige sfeer onder uw overkapping of elders in de tuin. Ook zijn LED wandlampen zeer geschikt als orrientatieverlichting voor het verlichten van paden, een oprit en donkere plekken zoals bijvoorbeeld bij uw containers of de tuindeur. Een wandlamp kunt u aan alle vaste ondergronden monteren en door de vele soorten en maten kunt u precies de juiste wandlamp voor het juiste doel kiezen. Kies uit een Up en Down LED wandlamp voor het creëren van sfeer of een Down Lighter lamp als indicatielicht langs de gevel van uw huis. 

Wij leveren allerelei soorten LED wandverlichting voor buiten. Denk aan tuinlampen voor uw schutting of wand van uw overkapping. Wandarmaturen zijn leverbaar in 24V laagspanning en in 230 Volt. Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED wandlampen met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED wandlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.

Waarom kiest u voor een wandlamp?

Wandlampen zijn de ideale sfeermakers voor in uw tuin. U kunt wandlampen monteren aan de gevel van uw woning of aan de schuttingen. Ook kunt u met een wandlamp de ruimte onder uw terrasoverkapping of de buitenkant van uw tuinhuis verlichten en hier zo een warme gezellige sfeer creeren. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan LED wandlampen.

Soorten wandlampen

Er bestaan verschillende soorten wandlampen, zo zijn er Down wandlampen die een lichtstraal naar beneden geven om bijvoorbeeld uw pad te belichten en een veilige looproute te garanderen. Ook zijn er Up en Down wandlampen die zowel naar boven als naar beneden een lichtstraal geven, dit zorgt voor een leuk en gezellige uitstraling en is ideaal voor onder een overkapping, aan een tuinhuis of aan de gevel van uw woning. Naast 24V zijn er ook 100-230V LED wandlampen, deze zijn geschikt voor het aansluiten aan het netstroom. Daarnaast zijn er LED wandlampen in vierkant of rond leverbaar en design lampen voor aan de wand geschikt voor buiten gemaakt van hoogwaardige materialen als RVS of gepoedercoat aluminium.

Wandlampen combineren met andere buitenverlichting

Om een mooi geheel aan verlichting in de tuin te creeeren, kunnen wandlampen gecombineerd worden met ander soorten tuinverlichting, zoals bijvoorbeeld de grondspots of de staande lampen. Suslight biedt 24V LED wandlampen en staande lampen in dezelfde stijl. Wanneer u besluit om verschillende soorten buitenverlichten te combineren, is het belangrijk dat u de lampen van hetzelfde merk kiest. Zo kunt u alles eenvoudig op elkaar aansluiten in een veilige 24V laagspanning licht circuit. 

Wandlampen met LED verlichting

LED lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten lampen en verbruiken daarnaast ook nog eens veel minder stroom. Ook worden LED lampen niet warm en geven ze een natuurlijke lichtkleur. De LED verlichting spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleursoorten, van een heldere Cool White kleur tot een zachte en warme Warm White kleur. Met de verschillende LED buitenverlichting uit ons assortiment creeert u een warme gezellige sfeer in uw tuin.  Met de energiezuinige LED verlichting zal de energierekening laag uitvallen en daarnaast heeft LED een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

Staande lampen kopen?

In onze webshop vindt u verschillende soorten LED buitenverlichting om uw tuin mee te verlichten.

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode