Tuinhekken en rondhout

Houten Tuinhekken, Rondhout en meer

Van goedkope houten tuinhekjes tot luxe inrijpoorten van lariks douglas of hardhout. Ook hout voor beschoeiingen, en kastanjehouten hekken voor omheiningen vindt u hier voor de beste prijs. Wij bieden een groot assortiment houten tuinhekken inclusief vierkante of ronde palen voor tuinen en erfomheiningen. Houten hekwerken en rondhout pikken wij uit eigen voorraad met de beste prijzen en snelle levering. Wij leveren onder veilige Thuiswinkel Waarborg servicevoorwaarden en leveringsgaranties overal in Nederland en Vlaanderen binnen enkele werkdagen. 

De beste tuinhekken bestel je eenvoudig online

In deze categorie vindt u alles van lage tuinhekken tot rondhoutpalen. Denk ook aan het opvangen van een klein hoogteverschil met grond, waarvoor we voor u vuren en hardhouten rolborders in ons verkooppakket hebben of het zelf maken van een hek rondom uw erf. Wij verkopen de beste kwaliteit houten tuinhekken en al ons naaldhout is afkomstig uit Midden-Europa, Celfix geïmpregneerd en heeft Komo-keur.

Uit Frankrijk hebben we verder de rolhekken (ook wel schapenhek genoemd) gehaald. Kastanjehout is ook in het Nederlandse klimaat perfect gebleken. De houten hekken worden per 500 cm aangeboden. Heeft u kleinere kinderen en wilt u toch gerust in de tuin verblijven dan is dit de uitkomst. Een strakkere variant zijn de lage houten hekken van 60 cm en 80 cm. Bij Gadero.nl is er ruime keuze aan tuinhekwerken, erfomheiningen voor dieren en deurhekjes van hout. Vind in onze online houthandel 9000 tuinhout artikelen, van houten tuinhekjes tot houten palen en bijbehorende houtschroeven. 

Onder tuinhekken vindt u ook een ruime collectie rondpalen. Met onze gefreesde rondhoutpalen of geschilde palen met gaas kunt u zelf een omheining maken. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode