Logo Gadero
service

De beste tuinhekken bestelt u eenvoudig online

Uit Frankrijk hebben we de trendy rolhekken (ook wel schapenhek genoemd) gehaald. Kastanjehout is ook in het Nederlandse klimaat perfect gebleken. De houten hekken worden per 500 cm aangeboden. Heeft u kleinere kinderen en wilt u toch gerust in de tuin verblijven dan is dit de uitkomst. Een strakkere variant zijn de lage houten hekken van 60 cm en 80 cm. Bij Gadero.nl is er ruime keuze aan tuinhekwerken, erfomheiningen voor dieren en deurhekjes van hout. Vind in onze online houthandel 9000 tuinhout artikelen, van houten tuinhekjes tot houten palen en bijbehorende houtschroeven.

Op deze tuinhekken pagina vindt u ook een ruime collectie rondpalen. Met onze gefreesde rondhoutpalen of geschilde palen met gaas kunt u zelf een omheining maken.

Soorten Tuinhekken

Een tuinhek is een aanwinst voor elke tuin. Een tuinhek heeft niet alleen een functioneel doel, maar kan ook het aanzicht van uw tuin aanzienlijk verbeteren. Er zijn veel verschillende soorten tuinhekken beschikbaar, dus is het belangrijk om een tuinhek te kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Vind hier alle informatie over tuinhekken, zodat u het juiste tuinhek kiest voor uw hekwerk!

Houten tuinhekken

Er zijn verschillende soorten tuinhekken, zo zijn houten tuinhekken het meest populair. Ze zijn meestal gemaakt van vuren, redclass wood of grenen hout maar worden in veel verschillende houtsoorten gemaakt. Zo zijn er natuurlijk ook hardhouten tuinhekken in verschillende stijlen en maten verkrijgbaar. Houten hekken zijn sterk en duurzaam en kunnen worden geverfd of gebeitst om bij de inrichting van uw tuin te passen.

Hardhouten tuinhekken

Hardhouten tuinhekjes hebben doorgaans een langere levensduur dan houten hekken gemaakt van grenen of vuren hout (naaldhout). Daarom is hardhout een van de beste houtsoorten voor het maken van een tuinhek. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een hardhouten tuinhek of schutting:

  • Hardhouten hekken zijn redelijk betaalbaar in vergelijking met andere soorten hekwerkmaterialen zoals aluminium of kunststof.

  • Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en vereist een hardhouten hek niet veel onderhoud.

Composiet tuinhekken

Composiet tuinhekken zijn een andere optie. Composiet is gemaakt van kunststof samen met geperste houtvezels. Deze tuinhekken lijken op echt hout en zijn er in verschillende soorten en maten. Het grote voordeel van een composiet tuinhek is de levensduur, deze tuinhekjes zijn erg stevig en weerbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in barre klimaten. Bekijk onze composiet tuinhekken!

Meest gestelde vragen over tuinhekken

Tuinhekken inspiratie