Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Merk

Tuinhuis met plat dak

Heeft u een tuinhuis met plat dak nodig? Dan bent u op de juiste plaats. Een tuinhuis met plat dak heeft verschillende voordelen ten opzichte van het traditionele traditionele tuinhuis met puntdak. Tuinhuizen met een plat dak geven uw tuin een moderne uitstraling. Bekijk hieronder onze verschillende opties met plat dak.

Bij Gadero verkopen we uitsluitend A-merk tuinhuisjes met plat dak van merken als Karibu, Tuindeco en Elephant. Onderstaande dichte tuinhuizen zijn ideaal als tuinberging om uw tuinbenodigdheden te gebruiken. Bekijk eveneens onze tuinhuizen met puntdak. Koop hier onder gunstige Thuiswinkel Servicegaranties uw blokhut met plat dak.

Dakbedekking platte daken

Op een plat dak kunt u zowel dakleer, Easyroofing als EPDM folie aanbrengen. Easyroofing aluminium heeft een afschot van 2 graden nodig. Dakleer is goedkoop maar minder duurzaam. EPDM is eveneens een goede optie bij blokhutten en tuinhuisjes met plat dak.

Tips aankoop blokhut

Voordat u een blokhut gaat aanschaffen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de blokhut in uw tuin past. Bedenk dus hoeveel ruimte u heeft voordat u een blokhut met plat dak uitkiest. Ook de wanddikte en de vorm zijn belangrijk voor het gebruik van uw toekomstige blokhut. Heeft hulp nodig bij uw keuze? Bekijk dan onze blog met tips waar u op moet letten bij het kopen van een blokhut of tuinhuis. Wanneer u een tuinhuisje heeft uitgekozen, kunt u bij de product specificaties zien of er ramen, deuren, luifels, impregneren en andere opties worden toegevoegd aan het tuinhuisje.

Indien u een tuinhuis met luifel of blokhut met puntdak zoekt, bekijk dan onze speciale pagina's. U kunt ook kiezen voor een moderne tuinhuis met overkapping.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig bij het kiezen van een nieuwe blokhut? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Breukelen, waar verschillende tuinhuizen, blokhutten en overkappingen te bewonderen zijn.

Rekentool Blokhut

Blokhut opbouwen

 
 
 
 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode