Tuinverlichting

Tuinverlichting

Op zoek naar duurzame en energiezuinige LED verlichting voor uw tuin? Met ons uitgebreid aanbod aan tuinverlichting verlengt u eenvoudig uw tuin met uw huiskamer. De speciale 24V en 230V volts LED tuinlampen bieden oplossingen voor het sfeervol verlichten van onder andere uw vlonder, borders, oprit, schutting, huis of overkapping.

Wij hebben A-kwaliteit LED vlonderspots, vrijstaande grondspots, staande buitenlampen, wandlampen voor op uw schutting en gespecialiseerde verlichting voor het verlichten van trappen of geïntegreerde lampen en spots voor in uw veranda of overkapping. Alle LED tuinlampen worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties. Bestel uw LED tuinlampen bij Gadero voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.

Tuinverlichting, voor allerlei toepassingen

Bij Gadero vindt u het perfecte LED-verlichting systeem voor allerlei toepassingen voor in uw tuin. Of u nu op zoek bent naar accentverlichting in de vorm van prikspots of wandlampen voor het accentueren voor een schutting of boom in uw tuin, functioneel licht voor het verlichting van een oprit in de vorm van vrijstaande lampen en grondspots of sfeerverlichting voor in uw overkapping, hier vindt u een uitgebreid aanbod aan LED buiten lampen voor uw tuin.

Tuinlampen, materiaalkeuze

Ons ruim assortiment aan LED tuinlampen en armaturen bestaat uit een keur van diverse kleuren zoals zwart, wit, grijs en zilver maar ook in veel duurzame materiaalsoorten waaronder RVS en Gepoedercoat Aluminium. Ook tuin verlichting accessoires en toebehoren zoals transformators, kabels, tijdschakelaars en schemerschakelaars om eenvoudig verlichting in uw tuin te plaatsen vindt u hier. Naast veel flexibele 24 volt armaturen vindt u bij Gadero ook enkele LED wandlampen en staande lampen geschikt voor 230 volt spanning.

Wat ontspant meer, dan na een dag hard werken heerlijk tussen het groen in uw tuin te zitten? Er zullen weinig mensen zijn die iets anders kunnen bedenken! De tuin wordt steeds meer als een oase van rust gebruikt. En ook als zodanig ingericht. Voor een ieder ziet ontspanning er uiteraard anders uit. U ervaart misschien rust in een onderhoudsvrije tuin, terwijl de buren ontspannen van onkruid wieden. Wat u nodig heeft voor uw tuin vindt u hier!

Een tuin voor u vol licht

Tuinverlichting is onontbeerlijk om op plezierige wijze in de tuin te vertoeven, wanneer de dagen weer korter worden. Een goed uitgedacht lichtplan geeft meerwaarde aan uw tuin en aan uw levensgenot. Sfeerverlichting is niet voldoende. Soms is het nodig om iemand de weg langs een wandelpad te wijzen, soms is werklicht nodig. En sfeerlicht is ook niet voldoende, wanneer u onderuit gezakt een boek wilt lezen. Elke activiteit vraagt om zijn eigen verlichting. Hier vindt u het aanbod voor buitenverlichting van Gadero vinden. Wilt u advies inzake uw tuinverlichting? Neemt u gerust contact op met ons. Wij helpen u graag!

Als uw tuin (buitenterrein) geheel naar wens is ingericht met bijvoorbeeld een mooi houten tuinhuis / blokhut, een overkapping, een kapschuur of iets anders, dan mist u alleen nog de verlichting. Een tuin is namelijk het verlengde van uw woning en binnen heeft u tenslotte ook hoofd-, bij-, en sfeerverlichting aangebracht, toch? Datzelfde geldt voor uw buitenterrein, uw tuin. Goede buitenverlichting is niet alleen sfeervol, maar ook zeer functioneel. Licht zorgt immers voor meer zicht. Denk maar eens hoe fijn het is als u 's avonds thuiskomt en de verlichting onder uw carport gaat aan, of dat uw pad naar de deur verlicht is en u niet struikelt over de nieuwe tuinkabouter of kinderspeelgoed dat midden op het pad ligt en dat u meteen een stuk makkelijker uw sleutelgat vindt. Heeft u uw tuin al eens goed bekeken? Die mooie, aparte boom die daar staat, de gezellige zithoek die u heeft neergezet of de vijver waar u net een waterval aan heeft aangebracht. Hoe zou dat eruit zien als deze elementen op een goede manier worden verlicht? Met de juiste LED buitenverlichting die die elementen verlicht, zal uw tuin er meteen heel anders uitzien. De boom met een grondspot die via de stam in de kroon schijnt, de relaxhoek die zachtjes met dimbaar licht wordt uitgelicht of de waterval die van onder water wordt beschenen. De juiste buitenverlichting bepaald de sfeer die u wilt uitstralen met uw tuin. Een bijkomend voordeel van goede buitenverlichting is dat het veiliger is, want inbrekers houden niet van goed verlichte tuinen. De kans op inbraken (is bewezen) wordt aanzienlijk kleiner met een goed verlicht buitenterrein. Kortom, voor sfeer, veiligheid en ruimtelijk gevoel is goede buitenverlichting essentieel.

Wij van Gadero hebben een groot assortiment buitenverlichting van gerenomeerde merken als Suslight voor u aangeschaft.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode