Toch liever iets groters? Bekijk onze direct leverbare tuinhuis Geïmpregneerd pagina met reeds behandelde blokhutten en tuinhuizen met overkappingen. Tevens bieden wij een ruime keuze aan bergruimte middels deze tuinhuisjes met plat dak en tuinhuisjes met puntdak. Bekijk ook ons aanbod houten tuintafels.

Houten Tuinkasten

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van tuinkasten voor het opruimen van tuingereedschap, buitenkussens en andere tuinaccessoires. Wij hebben diverse formaten houten tuinkasten te koop in onze webwinkel. Let naast het formaat op verschillende platte en schuine dakjes. Wij leveren iedere tuinkast uit voorraad direct bij u thuis. Wilt u ook goedkoop een nieuwe tuinkast kopen? Onze prijzen zijn standaard aanbiedingen!

Tuinkast onderhoud

U kunt met EPDM folie zelf het dak heel eenvoudig vervangen. Ook is EPDM folie eenvoudig met een tuinslang en een spons (eventueel sop) schoon te maken. 

Onze houten kasten zijn eenvoudig te monteren. Met een bezem en tuinslang kan de kast eenvoudig aan de buitenkant worden gereinigd. De binnenkant kan met een droge bezem (en mot-blik).

Indien de kast op de oostkant een groene aanslag laag krijgt aan de onderkant dan kan dit eenvoudig met anti-alg middel worden ingespoten. Door zonlicht zal de groene laag loslaten en het blaken hout weer tevoorschijn komen.

Onze concurrenten hebben veelal de blanke houten kasten. Wij hebben voor een meer duurzame oplossing gekozen. Onze tuinkasten zijn van Geïmpregneerde verduurzaamde planken gemaaakt. Wel zo degelijk dus! Men hoeft de tuinkasten niet nog eens met een verf of beits te behandelen, wel even iets boven het maaiveld plaatsen met betonbanden of funderingsbalken. Bij normaal gebruik gaat de kast zeker 12 tot 15 jaar mee! Zorg er dan wel voor dat de onderkant niet in de nattigheid blijft staan.

U houdt niet van onze houtkleur? Onze houten buitenkasten kunnen in een willekeurige kleur geverfd worden.

Bekijk ook onze blokhutten met tuinberging en luifel

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode