Logo Gadero
service

IJzeren frame deuren

Hier vindt u een ruime selectie aan ijzeren frame poortdeuren. Dankzij het stalen deurframe gaat uw schuttingdeur niet doorhangen en heeft u dus een degelijke deur. Kies uit kant en klare deuren in stalen frames met hardhout of Geïmpregneerde planken voor gemonteerd inclusief slot of bestel losse metalen frames om zelf een tuindeur te maken. Ontdek ook onze luxe stalen deurframes met ingebouwde slotkast en met 3 cm extra dik. Bestel palen, schermen of planken en accessoires meteen mee. 

Wilt u zelf een stalen deurframe bekleden met planken? Bestel dan onze zelftapschroeven mee. Let op, voor het goed vastschroeven van zelftappende schroeven is een professionele boormachine een must. Iets voorboren met 25 mm boor is mogelijk. Bij het zelf bouwen met ijzeren poortframes is dus enige klus ervaring wel zo handig.

De meest populaire poortdeur maten zijn 90, 100, 110, 120 en 130 cm breed. Eventueel zijn ook losse deurframes en hardhout of Geïmpregneerde deuren van 140, 150 en 200 cm mogelijk. 

Hou bij het zelf maken van een deur op een ijzeren frame met werking van hout. Nooit planken tegen elkaar aan monteren, bij voorkeur de planken van 180 of 200 cm om en om monteren. Wilt u uw deur aan 2 kanten bekleden kies dan halfhouts of dubbel lip profielplanken. Deze met steeds 0,5 cm tussenruimte monteren. Het mooie van halfhouts en dubbel lip planken is dat u ook bij enkelzijdig bekleden u een geheel dichte deur krijgt. 

Metalen poortdeur inspiratie