Logo Gadero
service

Schommel Accessoires

Een houten schommel in de tuin bouwt u eenvoudig zelf. Bij Gadero vindt u dan ook alles om zelf een speeltoestel in de tuin te maken. Wij hebben stevige rondhoutpalen, slotbouten en een handige stalen hoekverbinding om zelf een schommel op maat te maken. Als uw unieke speeltoestel dan eenmaal staat heeft u natuurlijk nog accessoires nodig om uw schommel helemaal compleet te maken.

Naast gewone schommels bieden wij ook andere leuke toevoegingen aan, zoals een touwladder of glijbaan. Koop alles voor uw zelfbouw schommel bij Gadero!

Ontdek ook onze complete, prefab schommel speeltoestellen voor uw tuin. Kies uit enkele en dubbele schommels of een uitgebreide speeltoren met 2 schommels. 

Zelf een schommel maken

In onze klustip leggen wij precies uit hoe u zelf een schommel maakt. Wij geven u hier twee opties: een schommel met rondhout of vierkante palen. Met rondhoutpalen maakt u de bekende schommel van hout in de tuin. Vierkante palen zijn echter iets steviger, zeker als u onze handige stalen hoekverbinding en grondankers gebruikt. Bovendien hebben wij ook alles in ons assortiment om van uw nieuwe schommel echt een speelparadijs te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schommel schuit, trapeze of vogelnestschommel?

Voordelen van een houten schommel:

  • Gaat lang mee

  • Schommel is te verplaatsen

  • Uit te breiden met verschillende accessoires

  • Goedkoop alternatief op staal

  • Eenvoudig zelf te maken

  • Gegarandeerd succes bij kinderen!

Wilt u wel een schommel in de tuin, maar heeft u geen tijd om die zelf te maken? Bekijk dan ook onze kant-en-klare speeltoestellen