Composiet vlonderplanken

Kunststof Composiet Vlonderplanken

Steeds populairder zijn vlonderplanken van composiet. Wij verkopen WPC Elephant, Megawood, Tuindeco, Resysta, Easydeck en Felixwood composiet met garantie zodat u zeker bent van een jarenlang doorontwikkeld product en u verzekerd bent van de beste prijs. Hier zijn alleen A-merken met garantie te koop. Wij verkopen voor de beste prijzen holkamer (op 2% afschot leggen is een must) en geheel massieve composiet terrasplanken in diverse kleuren lichtgrijs, antraciet grijs en bruin.

Ontdek ook het gemak van moderne kunststof composiet vlonders. Let op, in de markt zijn spelers actief met slechte kwaliteit composiet met extreme werking bij zon en kou. Ga uitsluitend voor gerenommeerde composiet merken (hier te koop) en raadpleeg bovendien altijd de leginstructies. 

Wij bezorgen composiet vlonderplanken in heel Nederland en België. Ook zijn de hardlopers te bezichtigen in onze showrooms. Kies uit holkamer (lichtgewicht) planken of massieve WPC terrasplanken van topmerken met garantie. 

Kunststof vlonderplanken

Vlonderplanken van kunststof composiet zijn licht in gewicht waardoor de montage minder zwaar is en deze planken uitstekend geschikt zijn voor dakterrassen. Het lichte gewicht geldt voornamelijk voor onze open holkamer planken en minder voor de massieve vlonderplanken. Leg de holkamer planken altijd op afschot zodat er geen water blijft liggen in de holle kamers. Naast het lichte gewicht kennen composiet vlonderplanken weinig krimp en uitzetting. Bovendien zijn deze planken erg duurzaam en geniet u jarenlang van uw kunststof composiet vlonder bij juiste montage en onderhoud.

Bij Gadero leveren wij altijd top kwaliteit composiet met garantie (5 tot 10 jaar) van de merken Felixwood, Elephant, Easydeck, Megawood en Resysta. Dus geen Chinese namaak! Bovendien vindt u bij Gadero veelal composiet planken met EUTR, PEFC en/of KOMO keurmerk.

Onderhoudsvriendelijke vlonderplanken

Deze vlonderplanken zijn zeer kleurvast, ten opzichte van hout hebben deze planken een minimale verkleuring door UV straling en weersinvloeden. Bovendien zijn deze composiet planken nagenoeg onderhoudsvrij. Veeg uw terras van kunststof composiet regelmatig schoon met een (harde) bezem. Zo voorkomt u de aanhechting van vuil en alg wat kan zorgen voor gladheid. Want vuil maakt glad, water niet!

Composiet terrasplanken monteren

Al onze composiet vlonders zijn eenvoudig te leggen en onzichtbaar te monteren met bijbehorend bevestigingsmateriaal. Let op, bij het monteren van composiet vlonders dient u zich altijd zeer strikt aan de montage voorschriften voor het leggen te houden, deze staan altijd op de verpakking. Zo dienen de liggers max 30 cm uit elkaar (sommige merken wijken iets af zie productomschrijvingen) te komen en moet u rekening houden met enige verticale werking. Indien u kopse naden heeft altijd een balk onder beide uiteinden van uw composiet plank bevestigen, zodat beide planken een eigen bevestigingsclip krijgen en enige tussenruimte tussen de kopkanten. Zorg ook altijd voor 2% afschot zo blijven uw composietplanken schoner en blijft er geen water in de holle terrasdelen staan. Kies voor onze massieve terrasplanken voor een nog hogere kwaliteit en steviger resultaat.

Composiet zagen en bevestigen

U kunt composiet terrasplanken eenvoudig inkorten met een gewone zaag zoals u ook hout zaagt. Zorg wel voor een mondkapje tegen het stof. Montage van WPC planken gaat altijd met onzichtbare clips. Dat maakt demontage ook mogelijk. Bovendien zijn de composiet planken vaak dubbelzijdig te bevestigen. Dit wordt bij elke composiet vlonderplank aangegeven of deze ribbels heeft, glad of geborsteld zijn.

Meer informatie composiet vlonderplanken

Bij vragen over composiet terrasplanken leggen kunt u altijd per email of telefonisch contact met ons opnemen. Voor bijna alle composiet planken hebben wij proefmonsters beschikbaar. Klik door naar het product voor het aanvragen van monsters.

Kunststof vloeren voor binnen

Wilt u kunststof vloeren binnen in huis leggen? Bekijk dan ook bijvoorbeeld eens onze trendy pvc visgraat voor verlijmen of doe het zelf klikpvc variant of moderne visgraat laminaat vloeren

In aflevering 157 van Gadero TV leggen wij u stapsgewijs uit hoe u een composiet vlonder aanlegt.

 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode