Composiet Terrasplanken

Kunststof Composiet Vlonderplanken

Steeds populairder zijn vlonderplanken van composiet. Wij verkopen WPC Elephant, Megawood, Gadero, Resysta, Easydeck en Terrafina composiet met garantie zodat u zeker bent van een jarenlang doorontwikkeld product en u verzekerd bent van de beste prijs. Hier zijn alleen A-merken met garantie te koop. Wij verkopen voor de beste prijzen holkamer en geheel massieve composiet terrasplanken in diverse kleuren lichtgrijs, antraciet grijs en bruin. Ontdek ook het gemak van moderne kunststof composiet vlonders. Let op, in de markt zijn spelers actief met slechte kwaliteit composiet met extreme werking bij zon en kou. Ga uitsluitend voor gerenommeerde composiet merken (hier te koop) en raadpleeg bovendien altijd de leginstructies. Veel van onze composiet vlonderplanken bieden wij op een speciale pagina ook aan als all in composiet terras vierkante meter pakketten voor wie graag per m2 alle benodigdheden bestelt.

Wilt u een terrasvloer maken van trendy composiet hout? Wij hebben uitsluitend bewezen A-merken composiet terrasplanken op voorraad inclusief alle bijbehorende bevestigingsmaterialen. 

Een terras of balkon gemaakt van onze kunststof composiet planken heeft de volgende 10 voordelen:

 • Licht in gewicht, dit maakt de montage minder zwaar en handig voor dakterrassen. Het lichte gewicht geld met name voor onze open holkamer planken en minder voor onze massieve terrasplanken. 
 • Zeer kleurvast, ten opzichte van hout minimale verkleuring door UV straling en weersinvloeden.
 • Nagenoeg onderhoudsvrij en geen splinters.
 • Vaak dubbelzijdig te monteren. Bij elke composiet plank geven wij aan of deze glad, ribbels of geborsteld zijn.
 • Minder werking van de terrasdelen, let wel altijd op de leginstructies voor behoud garantie.
 • Duurzaam en veelal met EUTR, PEFC en/of KOMO keurmerk.
 • Altijd topkwaliteit composiet hout en garantie van Elephant, Easydeck, Gadero, Megawood, Terrafina en Resysta.
 • Altijd levering topkwaliteit composiet met garantie (5 tot 10 jaar) bij Gadero. Dus geen Chinese namaak!
 • Verkrijgbaar in trendy kleuren antraciet, modern licht grijs en terra bruin voor wie iets bijzonders zoekt
 • Al onze composiet vlonders zijn eenvoudig te leggen en onzichtbaar te monteren met bijbehorend bevestigingsmateriaal en bovendien is composiet eenvoudig in te korten met een gewone zaag.
 • Uw A-keuze composiet terrasplanken snel bij u thuis geleverd met heldere leginstructies en voor de beste prijs.

Let op, bij het monteren van composiet vlonders dient u zich altijd zeer strict aan de montage voorschriften voor het leggen te houden, deze staan altijd op de verpakking. Zo dienen de liggers max 30 cm uitelkaar (sommige merken wijken iets af zie productomschrijvingen) te komen en moet u rekening houden met enige verticale werking. Indien u kopse naden heeft altijd een balk onder beide uiteinden van uw composiet plank, zodat beide planken een eigen bevestigingsclip krijgen en enige tussenruimte tussen de kopkanten. Zorg ook altijd voor 2% afschot zo blijven uw composietplanken schoner en blijft er geen water staan in de holle terrasdelen. Kies voor onze massieve terrasplanken voor een nog hogere kwaliteit en steviger resultaat.

Bij vragen over composiet terrasplanken leggen kunt u altijd per email of telefoon contact met ons opnemen. Voor alle  composiet planken hebben wij proefmonsters beschikbaar.

Wilt u kunststof vloeren binnen in huis leggen? Bekijk dan ook bijvoorbeeld eens onze trendy pvc visgraat voor verlijmen of doe het zelf klikpvc variant of moderne visgraat laminaat vloeren

Bekijk Gadero TV Live vanuit onze showroom in Breukelen en ontdek alles over ons assortiment (composiet) vlonderplanken.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode