Stapelblokken strak

Zoekt u strakke stapelbare muurelementen voor uw tuin? Bij Gadero heeft u een ruime keuze aan stapelblokken. Onder stapelbare muurelementen strak verstaan wij stapelblokken met gladde zijden en strakke randen zoals u hieronder kunt zien. De moderne stenen stapelblokken in de kleuren antraciet, bruin en grijs zijn ideaal voor het maken van een verhoogde border of tuinmuur.

Wij bezorgen stappelblokken van beton voor het maken van verhoogde borders in heel Nederland en België. Desgewenst bezorgen we onze hardlopers met spoed in 48 uur. Kies uit populaire stapelblokken 12x12x60 cm en 15x15x60 cm antraciet voor een lage prijs of bestel een bijzondere maat stapelblok. 

Stapelblokken 12x12x60 cm

Voor smalle borders zijn 12x12x60 cm stapelblokken ideaal. Onder strakke stapelblokken verstaan wij muurelementen van glad gemaakt en verdicht beton. U kunt met 12x12x60 cm stapelblokken gerust tot 2-3 lagen hoog gaan. Zorg dan voor een goede fundering en werk halfsteens. Bij een hoge border uw tuinplanten in de zomer goed watergeven! 

Stapelblokken 15x15x60 cm

Deze maat is geschikt voor grote borders en geschikt voor 3-4 lagen hoog. Leg de eerste laag in een (gestabiliseerd) zandbed van aangestampt zand. 

Stapelblokken lijmen en leggen

Bij meer dan 1 laag strakke stapelblokken raden wij aan om strakke stapelblokken te lijmen. Wij raden u aan om dit in halfsteensverband op te bouwen. Kies als ondergrond een laagje zand van circa 7-10 cm. Goed aanstappen of aantrillen bij hogere borderranden.

Stapelblokken lijmen doet u met onze Paved steenlijm en geschikt voor beton. Dit is beschikbaar in schuim en poeder. Wanneer u meer dan drie lagen hoog stapelt, adviseren wij om een fundering aan te brengen. Deze fundering kunt u maken door snelcement onder de blokken te plaatsen, maar ook door een opsluitband op zijn kant onder het muurtje te plaatsen. Voor meer tips over het plaatsen van stapelblokken bekijkt u onze klustips of de video onderaan deze pagina.

Bekijk nog meer stapelblokken Zoekt u toch stapelblokken met een meer natuurlijke uitstraling? In ons assortiment vindt u ook gekloofde stapelblokken en getrommelde stapelblokken. Voor iedereen is er wel een muurelement te vinden die bij uw tuin past! Gadero is officieel dealer van bekende betonfabrieken zoals Excluton, Tuinvisie en MBI. Wij bezorgen bovendien alle stapelblokken van beton in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicecondities.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode