Zoekt u naar strakke stapelbare muurelementen? Bij ons heeft u een ruime keuze aan stapelblokken! Onder stapelbare muurelementen strak verstaan wij stapelblokken met gladde zijden en strakke randen. De moderne stapelblokken in antraciet, bruin en grijs zijn ideaal voor het maken van een verhoogde border of tuinmuur.

Tips

Bij meer dan 1 laag strakke stapelblokken is het verstandig om strakke stapelblokken te lijmen. Wij raden u aan om dit in halfsteensverband op te bouwen. Stapelblokken lijmen doet u met onze FIXS steenlijm. Dit is beschikbaar in schuim en poeder. Wanneer u meer dan drie lagen hoog stapelt, adviseren wij om een fundering aan te brengen. Deze fundering kunt u maken door snelcement onder de blokken te plaatsen, maar ook door een opsluitband op zijn kant onder het muurtje te plaatsen. Voor meer tips over het plaatsen van stapelblokken bekijkt u onze klustips.

Zoekt u toch stapelblokken met een meer natuurlijke uitstraling? In ons assortiment vindt u ook gekloofde stapelblokken en getrommelde stapelblokken. Voor iedereen is er wel een muurelement te vinden die bij uw tuin past! Gadero is officieel dealer van bekende betonfabrieken zoals Excluton, Tuinvisie en MBI. Wij bezorgen bovendien in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicecondities.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!