Rabatdelen

Rabatdelen hout

Kies uit dubbel rabat of blokhutprofiel voor montage aan 2 zichtkanten. Voor enkele zichtzijde montage kiest u mes en groef, halfhouts (ook wel dubbel lip profiel genoemd) of overhangende rabatdelen. Qua houtsoorten kunt u kiezen uit hardhout met een levensduur van 20-25 jaar, Europees Geïmpregneerd vuren of grenen hout met een levensduur van 10-15 jaar. Ook populair bij het maken van dichte wanden van overkappingen zijn onbehandelde lariks douglas zweeds rabat (potdekselplanken), deze hebben een levensduur van circa 7-15 jaar. Tot slot hebben wij voor gevelbekleding lichtgewicht red cedar rabatdelen. Ons zweeds rabat is ook in rustiek zwart verkrijgbaar. Nergens meer A-kwaliteit rabatdelen te koop dan bij Gadero en uit voorraad leverbaar in heel Nederland en België.

Van rabatdelen maakt u eenvoudig en snel dichte tuinwanden voor schuttingen of tuinhuisjes. Wilt u voordelig rabatdelen bestellen via internet? Wij bieden een snelle bezorgdienst en de beste kwaliteit rabatdelen in hardhout en Geïmpregneerd hout.

Hardhout Rabatdelen

Wie een dichte tuinwand wil maken met een levensduur van meer dan 20 jaar kiest voor hardhout. Heel populair zijn gleufpalen met stapelrabat, zo bouwt een gehele dichte schutting. Wij hebben zowel bankirai hardhout rabat hout als red cedar rabatdelen. Lichtgewicht Red Cedar hardhout wordt doorgaans toegepast als gevelbekleding bij daken van huizen. Red Cedar is bij ons ook leverbaar in lange lengtes.

Composiet rabatdelen

Voor gevelbekleding leveren wij ook lichtgewicht en kleurvast composiet rabat.

Zwart gespoten rabat

De trend is zwart gespoten rabat voor uw schutting. Let op: Geïmpregneerd hout dat daarna 2 keer zwart gespoten is blijft mooi zwart en gaat lang mee. Gedompelde zwarte planken vergrijzen echter snel en kunnen schimmelen. Kies dus voor dubbel zwart gespoten rabat.

Geïmpregneerde rabatdelen

De Geïmpregneerde rabatdelen zijn op verantwoorde wijze Celfix behandeld met Komo-keur. De Geïmpregneerde rabat planken hoeft u niet voor te boren en zo heeft u in een mum van tijd een complete tuinwand of blokhut. U kunt zowel kiezen voor de blank houten rabatdelen en voor de rustiek zwarte planken (Zweeds rustiek). Deze geven uw tuin een landelijke uitstraling. De rustiek zwarte planken zijn er in 2 breedtes: 14,5 cm en 19,5 cm.

De Geïmpregneerde rabatplanken zijn in langere lengtes leverbaar (3, 4 en zelfs 5 meter). De planken hebben een natuurlijke uitstraling. Wij adviseren u om zo veel mogelijk gebruik te maken van 1 dikte en/of 1 lengte. Dit geeft constructief het beste eindresultaat. Daarnaast kan er verschil voorkomen in houtstructuur en/of houtnerf bij verschillende partijen.

Rabatdelen zijn geschikt voor betimmering van schuttingen, blokhutten, schuurtjes enzovoorts. Onder normale omstandigheden geldt een lange levensduur van 8 tot 15 jaar voor ons rabathout.

Wij leveren wekelijks in heel Nederland en België voor de beste prijs rabathout. Bestel hier uw hardhouten of Geïmpregneerde rabatplanken in diverse lengtes, vierkante schuttingpalen, tuinbalken en schroeven goedkoop online.

Advies en specifieke informatie rabathout

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het bestellen van rabathout specifieke vragen heeft. Bijvoorbeeld hoeveel planken u nodig heeft en hoe u zelf een tuinberging of blokhut van rabatdelen maakt. Op onze pagina zelf rabatdelen wand maken leest u ook handige tips. 

Video over rabatdelen

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode