Logo Gadero
service

Schuttingpalen van beton

Wilt u uw schutting in de tuin maken van betonpalen? In de categorie 'Hout beton schutting' vindt u standaard betonpalen en betonnen sleufpalen. Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw houten schermen tegen optrekkend vocht. Per betonpaal in wit-grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan. Gecoat antraciet is tevens mogelijk voor wie langer van de kleur antraciet wilt genieten.

Ook steeds meer klanten ontdekken onze betonnen sleufpalen voor schermen of betonnen sleufpalen met 28 mm houten stapelrabat van Lariks, geïmpregneerd hout of steigerhout. Lees ook onze blog met keuzehulp tips voor welke betonpaal of sleufpaal en afwerking kiezen. 

Wij bezorgen betonpalen voor schuttingen bovendien onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. Wij leveren in heel Nederland, Vlaanderen en op verzoek ook in Wallonië, Duitsland of Frankrijk. 

Betonpalen schutting, kies uit deze mogelijkheden

  1. Standaard betonpalen met 1 gladde onderplaat en 180x180 cm schermen. Standaard betonpalen met 1 onderplaat en 180 x 180 cm. De onderplaten voor uw schutting zijn glad en in antraciet of wit-grijs beschikbaar. Type IJssel (meest verkocht), Amstel (lichtgewicht) en Schelde (dunnere betonpalen)

  2. Betonpalen met motiefplaten met 150 of 180 cm hoge schermen. Dit zijn schuttingen met onderplaten van steen of met een rotsmotief. Het meest gebruikelijk is om te werken met 2 motiefplaten en 150 cm schermen, werken met 1 motief en 180 cm hoge schermen is ook mogelijk, Type Geul en Schie. 

  3. Betonnen sleufpalen met sponning voor 28 mm stapelrabat / blokhutprofielen. U kunt in de sponning 28 mm dikte blokhutprofielen plaatsen. Let op de 10 x 10 gleufpalen zijn lichter van gewicht en aantrekkelijk qua prijs, echter is in deze afmeting een hoekpaal niet beschikbaar. De 11.5 x 11.5 gleufpalen hebben daarentegen wel een hoekpaal variant. Vergeet hierbij niet een aluminium afdeklat aan de bovenkant te plaatsen.

  4. Sleufpalen van beton voor volledige betonschutting of motiefplaat met tuinscherm. Naast standaard betonpalen leveren wij ook gleufpalen van beton voor volledige betonschutting, dit kan met type Spui, Regge en Reest. Of vul uw gleufpalen met een motiefplaat en een 180x180 cm tuinscherm bij type Spaarne, Merwede en Linde. 

Naast betonnen schuttingen hebben wij ook lage betonpalen te koop voor het maken van borders en grondkeringen van beton. Zo maakt u met betonpalen en betonplaten een stevige tuinverhoging of tuinhek. 

Montageservice

Ziet u op tegen het zelf plaatsen van deze prachtige schuttingen? Meld uw klus dan aan via onze unieke online montage omgeving. Onze montageservice kan de plaatsing voor u realiseren, velen gingen u hierin voor!

Video betonpalen plaatsen

Toch zelf aan de slag? Betonpalen zijn zwaar. Maar deze tips voor het plaatsen van betonpalen schelen een heleboel. Zo gaat het plaatsen van een schutting van beton en hout net even iets gemakkelijker.

Meest gestelde vragen over schuttingpalen van beton