Schutting palen beton

Schutting Beton

Wilt u uw schutting in de tuin maken van betonpalen? In de categorie 'Schutting Beton' vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. Beton is duurzaam en dankzij de onderplaten beschermt u uw schermen tegen optrekkend vocht. Per betonpaal in wit-grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan. Ook steeds meer klanten ontdekken onze betonpalen met gleuf voor schermen of stapelplanken van Lariks, geïmpregneerd hout of steigerhout. Wij bezorgen betonpalen voor schuttingen bovendien onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. Wij leveren in heel Nederland, Vlaanderen en op verzoek ook in Wallonië, Duitsland of Frankrijk. 

vroegkoop korting vlonder, schutting en lariks douglas

Betonpalen schutting, kies uit deze mogelijkheden

1. Standaard betonpalen met 1 gladde onderplaat en 180x180 cm schermen

Standaard betonpalen met 1 onderplaat en 180 x 180 cm. De onderplaten voor uw schutting zijn glad en in antraciet of wit-grijs beschikbaar.

2. Betonpalen met motiefplaten met 150 of 180 cm hoge schermen.

Dit zijn schuttingen met onderplaten van steen of met een rotsmotief. Het meest gebruikelijk is om te werken met 2 motiefplaten en 150 cm schermen, werken met 1 motief en 180 cm hoge schermen is ook mogelijk

3. Betonnen sleufpalen met sponning van blokhutprofielen

U kunt in de sponning 28 mm dikte blokhutprofielen plaatsen. Let op de 10 x 10 gleufpalen zijn lichter van gewicht en aantrekkelijk qua prijs, echter is in deze afmeting een hoekpaal niet beschikbaar. De 11.5 x 11.5 gleufpalen hebben daarentegen wel een hoekpaal variant. Vergeet hierbij niet een aluminium afdeklat aan de bovenkant te plaatsen.

Naast betonnen schuttingen hebben wij ook lage betonpalen te koop voor het maken van borders en grondkeringen van beton. Zo maakt u met betonpalen en betonplaten een stevige tuinverhoging of tuinhek. 

Montageservice

Ziet u op tegen het zelf plaatsen van deze prachtige schuttingen? Meld uw klus dan aan via onze unieke online montage omgeving. Onze montageservice kan de plaatsing voor u realiseren, velen gingen u hierin voor!

Video betonpalen plaatsen

Toch zelf aan de slag? Betonpalen zijn zwaar. Maar deze tips voor het plaatsen van betonpalen schelen een heleboel. Zo gaat het plaatsen van een schutting van beton en hout net even iets gemakkelijker.
 

Meer weten over betonpalen? Bekijk Gadero TV Live hier terug vanuit onze showroom in Breukelen!

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode