Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Betonbielzen

Met betonbielzen maakt u bijvoorbeeld een mooi randafwerking van uw border of gazon. Wij hebben betonnen bielzen in diverse maten en kleuren zoals grijs, bruin en antraciet zwart. Betonbielzen zijn vaak iets platter en breder dan muurelementen en ze zijn vaak voorzien van een motief aan de bovenkant. Hierdoor is het niet gebruikelijk om betonbielzen op elkaar te stapelen, maar wel om ze te gebruiken wanneer u maar één laag stenen wilt aanleggen om een rand of afscheiding te creëeren. Wanneer u een hoger muurtje of een verhoogde morgen wil maken, kunt u kiezen uit één van onze muurelementen of stapelblokken. 

Wij bezorgen betonbielzen overal in Nederland, België en Duitsland voor aantrekkelijke prijzen. Betonbielzen kopen via Gadero betekent dat u zeker bent van gunstige Thuiswinkel servicegaranties.  

Wilt u een border, vijverrand, randafwerking of plantenbak maken, maar zijn betonbielzen niet wat u zoekt? Kijk dan eens naar onze muurelementen en stapelbokken, houten bielzen of opsluitbanden.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode