Logo Gadero
inspiratieservice

Gaaspanelen

Ben jij op zoek naar gaaspanelen? Dan ben jij op de juiste plek, deze pagina bevat alles wat je moet weten over gaaspanelen. Als je nou vragen hebt over de prijs of hoe je jouw gaaspaneel het beste kan installeren, of welke soorten er zijn. Wij gaan je alles uitleggen over de gaaspanelen die jij nodig hebt.

Gaaspaneel 180x180

Gaaspanelen zijn er in verschillende afmetingen, 180x180 cm is één van de meest voorkomende afmetingen. Panelen met deze afmetingen worden vaak gebruikt voor hekwerk of andere doeleinden zoals een basis waar je klimplanten op kan laten groeien. Deze panelen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn zoals: verzinkt metaal, hout (doorgaans wordt dit een trellisscherm genoemd) of een combinatie van houten palen en een metalen gaas in het midden.

Gaaspaneel 90x180

Gaaspanelen met een grootte van 90x180 lijken veel op Gaaspanelen die 180x180 zijn, alleen zorgt de smallere breedte van dit gaaspaneel voor andere functies binnen uw tuin. Gaaspanelen van 90x180 zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om een doorkijk te maken voor uw schutting. Deze gaaspanelen kunnen ook gebruikt worden voor bloemen en kleinere plantsoorten. Deze gaaspanelen zijn ook geschikt om tegen uw muur te zetten voor stylistische doeleinden.

Waar kan ik een gaaspaneel voor gebruiken?

Gaaspanelen kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Eén van de populairste gebruiksdoeleinden is het maken van een gaashekwerk voor een erfafscheiding of om een scheiding binnen de tuin te creëeren.

Gaaspanelen worden ook gebruikt voor decoratieve doeleinden, bijvoorbeeld als plantenklimrek waar je bloemen tegenop kan laten groeien. Het hangen van potten met planten is natuurlijk ook nog een optie als je een gaaspaneel decoratief wilt gebruiken. Binnen de tuin kan je afhankelijk van de maaswijdte je gaaspanelen ook gebruiken om een kippenren te maken of een andere inperking voor je dieren.

Meest gestelde vragen over gaaspanelen