Logo Gadero
service

Pergola verbindingselementen

Gaat u een pergola bouwen? Kies dan voor handige pergola verbindingsstukken! Onder pergola verbindingselementen verstaan wij losse stalen hoekverbindingen, metalen verbindingsstukken, verbindingen voor de vloer en paalhouders. Wij bieden een breed assortiment om een fraaie houten pergola in de tuin te bouwen.

Kies uit luxe pergola verbindingselementen in de kleur zwart voor een moderne uitstraling of ontdek onze goedkope hoekelementen van verzinkt staal. Wij voeren een groot assortiment producten voor een complete pergola. Wij bezorgen hoekverbindingen van staal en hout overal in Nederland en Vlaanderen.

Wij leveren deze pergola koppelstukken onder gunstige Thuiswinkel.org voorwaarden bij u thuis of kies voor hoekverbindingen afhalen bij eén van onze afhaalpunten. Naast hoekelementen leveren wij ook metalen pergola verbindingen voor de vloer, muur en verbinding voor grotere bouwwerken. Koop ook uw losse koppelstukken voor prefab pergola's bij Gadero. Dit zijn kant en klare sets bestaande uit koppelstukken en pergola hout. Alles voor uw pergola vindt u in ons ruime assortiment.

Waar op het letten bij het kopen van pergola hoekverbindingen?

Hieronder leest u alle tips voor het monteren van pergola hoekstukken.

  • Voor welke balk/paal maat heeft u het nodig? Voor 9x9, 12x12 of 15x15 palen?;

  • Kiest u voor verzinkt staal, RVS of zwart gecoat metaal;

  • Welke koppelstukken binnen de maat, kleur en het merk verkrijgbaar zijn;

  • Gebruik een 7x7 cubic houder alleen bij lichte constructies;

  • Let op! De verschillende ijzeren hoek stukken lijken soms op elkaar. Maak een schets van uw bouwwerk;

  • Bouw bij voorkeur met hardhout, red class wood of geïmpregneerd hout. Plaats onbehandeld Lariks Douglas hout niet in de grond.

Pergola verbindingsstukken

Bestel naast uw pergola hoekstukken en verbindingsstukken ook pergolapalen en klimplanten, kies uit eetbaar, groenblijvend en langbloeiend. Tevens leveren wij stalen trellis of houten gaaspanelen voor een groene schutting en sedum dakcassettes voor een groen dak bij Gadero. Zo draagt u met uw tuin bij aan een betere wereld.

Pergola inspiratie