Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

terrastegels leggen tips Nu 60x60 cm keramische terrastegels hier te koop. Deze keramiektegels voor buiten zijn gemaakt van klei dat relatief kort (ca 1 uur) wordt gebakken in ovens waar de temperatuur kan oplopen tot wel 1200 graden. Het voordeel van keramiek is dat deze tegels kleurecht zijn, het minst krasgevoelig zijn en geen kunstmatige kleurstoffen bevatten. De prachtige natuurlijke kleuren blijft hierdoor behouden. Ook is er een ruime keuze uit prints, van de natuurstenen look tot een houtlook. Qua duurzaamheid gaan 60x60 cm keramische tegels velen malen langer mee dan betontegels en natuursteen. Daarnaast is keramiek de trend omdat het minder kans heeft op witte kalkuitbloei. Zorg wel altijd voor een goede afwatering bij keramische tuintegels en 5 mm voegen. Kies uit Excluton en Gardenlux keramische tegels 60x60 cm in 1 of 2 cm dikte voor het verlijmen op beton of 4 cm dikte voor het leggen op een zandbed. Keramische terrastegels leveren wij uit onze voorraad voor de beste prijs.

Bekijk in onze online shop de vele mogelijkheden qua keramische tegels, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een dunne tegel van 1 cm dikte voor het verlijmen op beton funderingen of juist een dikke tegel van 4 cm voor het leggen op zand. Ook qua kleur heeft u een ruime keus, van houtkleur tot grijs en antraciet. Bestel 60x60 cm keramiek terrastegels samen met opsluitbanden en gewoon zand of metselzand bij uw nummer 1 in sierbestrating. 

Voor luxe terrasbestrating zoals keramiektegels geldt dat u zich zorgvuldig aan de leginstructies qua afschot en ondergrond dient te houden voor een goede afwatering. 

Ontdek ook de nieuwe trend in sierbestrating, keramiek tegels, de nieuwe eyecatcher van uw tuin en/of terras. Keramische terrastegels hebben niet de nadelen van natuursteen (kans op oer, afbrokkelen, kleurverschil) en niet de nadelen van betontegels (kalk uitbloei, goedkope uitstraling). De keramische tegels hebben de volgende voordelen:

  • kleurvast (nagenoeg geen verkleuring)
  • vol van kleur (kleurecht noemen wij dat)
  • maatvast (altijd dezelfde maat waardoor u een superstrak terras krijgt)
  • onderhoudsvrij
  • keihard
  • direct op zand bed of verlijmen op beton, beide mogelijk voor buiten gebruik

Wij hebben diverse kleuren 60x60 cm keramische tegels voor de beste prijs en snelste levering te koop. Kies uit houtmotief, antraciet, licht grijs en meer kleuren. Wist u dat keramiektegels ook mos en alg goed afstoten? Kortom, keramiek tegels hebben alle voordelen van beton en natuursteen zonder dat ze de nadelen hebben! Niet voor niets zijn keramische terrastegels de trend van 2015.

Combineer uw sierbestrating order desgewenst met een houten overkapping of trendy aanbouw veranda aan uw gevel. Of voor achter in de tuin een tuinhuis met overkapping plat dak of tuinhuis met overkapping puntdak.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode