Tuin bestrating

Tuin bestrating

abbeystones leggen tips

Wij bieden een ruime keuze in tuin bestrating aan. Van getrommelde stenen tot ongetrommelde stenen en van Abbeystones tot gebakken waaltjes. Ook bieden we verschillende diktes aan.

Het aanleggen van uw tuinbestrating is eenvoudig en geeft u de ruimte om gemakkelijk in uw tuin te bivakeren. Zeker omdat uw tuin tegenwoordig een verlengstuk is van uw woonkamer. Hoe fijn is het om in de herfst te genieten van een warme kop thee op uw terras onder uw houten overkapping? Dan is het zeker fijn als u daar ook mooie tuinbestrating heeft liggen die bij u past.

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen is bestrating wat ouder is gemaakt. De stenen zijn daardoor allemaal qua uiterlijk en formaat verschillend. De kleur en de kwaliteit is hetzelfde als van ongetrommelde stenen. We bieden ook getrommelde stenen in wildverband aan.

Ongetrommelde stenen

Ongetrommelde stenen valt onder strakke bestrating. Strakke bestrating voor uw tuin is erg populair. De ongetrommelde stenen zijn qua uiterlijk en formaat gelijk aan elkaar. De stenen zijn niet verouderd en hebben dus een strakke randafwerking.

Voor het leggen van uw bestrating hebben we tips opgesteld. Klik hier om direct naar onze handige tips te gaan of bekijk onze video.

Naast getrommelde bestrating zoals Excluton Abbeystones en strakke bestrating zoals Tremico stenen van Tuinvisie vindt u bij Gadero vele getrommelde en strakke stenen van de merken Gardenlux en MBI de steenmeesters. Vooral de klinkers van MBI de steenmeesters kennen een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Deze stenen zijn namelijk altijd voorzien van een deklaag en zijn betaalbaar.

Abbeystones stenen zijn zowel voor de oprit als uw terras te gebruiken. Wij hebben een ruime collectie Abbeystones. Deze rechthoekige en vierkante stenen zijn in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar. Naast enkele vaste maten kunt u deze populaire stenen ook in wildverband bestellen via onze online shop. Populaire kleuren binnen dit product zijn antraciet, rood genuanceerd en Toscaans.

Trommelen van stenen zorgt voor een verouderde en nostalgische look daar waar strakke stenen voor een modern en luxe uitstraling zorgen. De getrommelde stenen van het merk MBI noemen wij Drumstones en de de ongetrommelde stenen Vlakstones en Terratops. Bent u op zoek naar een iets uniekere steen? Kijk dan eens naar onze opritstenen of terrasstenen van het merk Gardenlux.

Afmetingen opritstenen en terrasstenen

Het formaat van de meeste klinkers in deze categorie zit tussen een steen en een tegel in zou je kunnen zeggen. De stenen zijn te verkrijgen in de volgende formaten: 20 x 20 x 6 cm, 20 x 30 x 5 cm, 20 x 30 x 6 cm, 30 x 40 x 6 cm. Deze moderne rechthoekige vorm van sierbestrating is ook te verkrijgen in speels wildverband (verschillende groottes) in 5 cm en 6 cm dikte. Eveneens zijn er kleinere formaten verkrijgbaar, de zogenaamde koppelstones: 10 x 10 x 6 cm, 14 x 14 x 6 cm, 21 x 14 x 6 cm.

Let op! Voor een oprit raden wij aan uitsluitend onze 6 cm dikte stenen te gebruiken. Bij opritten waar met zware voertuigen wordt gereden adviseren wij om klinkers of stenen van 8 cm dikte te gebruiken. Vooral de bananverband stenen van 8 cm dikte of de BKK klinkers van 8 cm dikte zijn hier geschikt voor.

Vandaag besteld, snel in huis!

Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen opsluitbanden en zand mee. Sierbestratinghandel Gadero levert van Noord-Holland en Utrecht tot aan Groningen binnen enkele werkdagen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode