Logo Gadero
service

Het aanleggen van uw tuinbestrating is eenvoudig en geeft u de ruimte om gemakkelijk in uw tuin te bivakkeren. Zeker omdat uw tuin tegenwoordig een verlengstuk is van uw woonkamer. Hoe fijn is het om in de herfst te genieten van een warme kop thee op uw terras onder uw houten overkapping? Dan is het zeker fijn als u daar ook mooie tuinbestrating heeft liggen die bij u past.

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen is bestrating wat ouder is gemaakt. De stenen zijn daardoor allemaal qua uiterlijk en formaat verschillend. De kleur en de kwaliteit is hetzelfde als van ongetrommelde stenen. We bieden ook getrommelde stenen in wildverband aan.

Ongetrommelde stenen

Ongetrommelde stenen valt onder strakke bestrating. Strakke bestrating voor uw tuin is erg populair. De ongetrommelde stenen zijn qua uiterlijk en formaat gelijk aan elkaar. De stenen zijn niet verouderd en hebben dus een strakke randafwerking.

Voor het leggen van uw bestrating hebben we tips opgesteld. Klik hier om direct naar onze handige tips te gaan of bekijk onze video.

A-kwaliteit

Naast getrommelde bestrating zoals Excluton Abbeystones en strakke bestrating zoals GeoKlinker Plus van MBI vindt u bij Gadero vele getrommelde en strakke stenen van de merken Excluton, Gardenlux en MBI de steenmeesters. Voornamelijk de klinkers van MBI de steenmeesters kennen een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Deze stenen zijn namelijk altijd voorzien van een deklaag en zijn betaalbaar.

Abbeystones stenen zijn zowel voor de oprit als uw terras te gebruiken. Wij hebben een ruime collectie Abbeystones. Deze rechthoekige en vierkante stenen zijn in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar. Naast enkele vaste maten kunt u deze populaire stenen ook in wildverband bestellen via onze online shop. Populaire kleuren binnen dit product zijn antraciet, rood genuanceerd en Toscaans.

Trommelen van stenen zorgt voor een verouderde en nostalgische look daar waar strakke stenen voor een modern en luxe uitstraling zorgen. De getrommelde stenen van het merk MBI noemen wij Drumstones en de de ongetrommelde stenen Vlakstones en Terratops. Bent u op zoek naar een iets uniekere steen? Kijk dan eens naar onze opritstenen of terrasstenen van het merk Gardenlux.

Afmetingen opritstenen en terrasstenen

Het formaat van de meeste klinkers in deze categorie zit tussen een steen en een tegel in zou je kunnen zeggen. De stenen zijn te verkrijgen in de volgende formaten: 20 x 20 x 6 cm, 20 x 30 x 5 cm, 20 x 30 x 6 cm, 30 x 40 x 6 cm. Deze moderne rechthoekige vorm van sierbestrating is ook te verkrijgen in speels wildverband (verschillende groottes) in 5 cm en 6 cm dikte. Eveneens zijn er kleinere formaten verkrijgbaar, de zogenaamde koppelstones: 10 x 10 x 6 cm, 14 x 14 x 6 cm, 21 x 14 x 6 cm.

Let op! Voor een oprit raden wij aan uitsluitend onze 6 cm dikte stenen te gebruiken. Bij opritten waar met zware voertuigen wordt gereden adviseren wij om klinkers of stenen van 8 cm dikte te gebruiken. Vooral de banenverband stenen van 8 cm dikte of de BKK klinkers van 8 cm dikte zijn hier geschikt voor.

Vandaag besteld, snel in huis!

Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen opsluitbanden en zand mee. Sierbestratinghandel Gadero levert van Noord-Holland en Utrecht tot aan Groningen binnen enkele werkdagen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden.

Tuinpad Verlichting

Tuinpad Verlichting kopen? Bij Gadero vindt u tuinpad verlichting in de vorm van LED staande lampen voor het verlichten van donkere tuinpaden in een tuin. Kies voor een modern vormgegeven LED staande buitenverlichting van poedercoat staal die perfect te plaatsen zijn langs een smal tuinpad als indicatieverlichting. Alle LED tuinpad verlichting en tuinverlichting worden geleverd onder Thuiswinkel Waarborg garanties. Bestel uw LED tuinlampen bij Gadero voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.

Tuinbestrating inspiratie