Tuin bestrating

Tuin bestrating

Wij bieden een ruime keuze in tuin bestrating aan. Van getrommelde stenen tot ongetrommelde stenen en van Abbeystones tot gebakken waaltjes. Ook bieden we verschillende diktes aan.

Het aanleggen van uw tuinbestrating is eenvoudig en geeft u de ruimte om gemakkelijk in uw tuin te bivakeren. Zeker omdat uw tuin tegenwoordig een verlengstuk is van uw woonkamer. Hoe fijn is het om in de herfst te genieten van een warme kop thee op uw terras onder uw houten overkapping? Dan is het zeker fijn als u daar ook mooie tuinbestrating heeft liggen die past bij u.

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen is bestrating wat ouder is gemaakt. De stenen zijn daardoor allemaal qua uiterlijk en formaat verschillend. De kleur en de kwaliteit is hetzelfde als van ongetrommelde stenen. We bieden ook getrommelde stenen in wildverband aan.

Ongetrommelde stenen

Ongetrommelde stenen valt ook wel onder strakke bestrating. Strakke bestrating voor uw tuin is erg populair. De ongetrommelde stenen zijn qua uiterlijk en formaat gelijk aan elkaar. De stenen zijn niet verouderd en hebben dus een strakke randafwerking.

Voor het leggen van uw bestrating hebben we tips opgesteld. Klik hier om direct naar onze handige tips te gaan of bekijk onze video.

abbeystones leggen tips

Naast getrommelde abbeystones en ongetrommelde puras stenen van het merk Excluton vindt u bij Gadero vele getrommelde en strakke stenen van de merken Gardenlux en MBI de steenmeesters. Vooral de klinkers van MBI de steenmeesters kennen een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Deze stenen zijn namelijk altijd voorzien van een deklaag, maar zijn toch betaalbaar.

De zogenaamde abbeystones en puras stenen zijn sinds 2004 verkrijgbaar in Nederland. Deze multifunctionele stenen zijn zowel voor de oprit als uw terras te gebruiken. Wij hebben een ruime collectie 5 en 6 cm dikte abbeystones. Deze rechthoekige en vierkante stenen zijn in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar. Naast enkele vaste maten kunt u deze populaire stenen ook in wildverband bestellen via onze online shop. Populaire kleuren binnen dit product zijn antraciet, rood genuanceerd en toscaans.

Sierbestratinghandel Gadero levert van Noord-Holland en Utrecht tot aan Groningen binnen enkele werkdagen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden.

Bestrating is er in getrommelde en ongetromelde varianten. Zo zijn de abbeystones van Excluton altijd getrommeld en de puras stenen van Excluton altijs ongetrommeld. Trommelen van stenen zorgt voor een verouderde en nostalgische look daar waar strakke stenen voor een modern en luxe uitstraling zorgen. Naast de stenen van Excluton biedt Gadero een groot assortiment aan klinkers van het merk MBI de steenmeesters aan. Zowel de getrommelde als de ongetrommelde klinkers van MBI zijn altijd voorzien van een beschermende deklaag en zijn dus erg onderhoudsvriendelijk. De getrommelde stenen van het merk MBI noemen wij Drumstones en de de ongetrommelde stenen Vlakstones of Terratops. Bent u op zoek naar een iets uniekere steen? Kijk dan eens naar onze opritstenen of terrasstenen van het merg Gardenlux.

Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen oplsuitbanden en zand mee. Tot slot kunnen wij tevens uw schutting of bijvoorbeeld een overkapping van hout meeleveren bij uw abbeystones terras.

Let op, voor de oprit raden wij aan uitsluitend onze 6 cm dikte stenen te gebruiken. Bij opritten waar met zware voertuigen wordt gereden adviseren wij om klinkers of stenen van 8 cm dikte te gebruiken. Vooral de bananverband stenen van 8 cm dikte of de BKK klinkers van 8 cm dikte zijn hier geschikt voor.

Wij hebben de beste prijzen en snelste levertijden voor Excluton, MBI en Gardenlux bestrating.

Afmetingen opritstenen en terrasstenen

Het formaat van de meeste klinkers in deze categorie zit tussen een steen en een tegel in zou je kunnen zeggen. De stenen zijn te verkrijgen in de volgende formaten: 20 x 20 x 6 cm, 20 x 30 x 5 cm, 20 x 30 x 6 cm, 30 x 40 x 6 cm. Deze moderne rechthoekige vorm van sierbestrating is ook te verkrijgen in speels wildverband (verschillende groottes) in 5 cm en 6 cm dikte. Eveneens zijn er kleinere formaten verkrijgbaar, de zogenaamde koppelstones: 10 x 10 x 6 cm, 14 x 14 x 6 cm, 21 x 14 x 6 cm.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

Terras met overkapping maken

Combineer uw bestrating desgewenst met een houten overkapping of trendy aanbouw veranda van houthandel Gadero. Ook voor achter in de tuin hebben wij ruime keuzen in tuinhuisjes met overkapping plat dak of tuinhuisjes met overkapping punt dak.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode