Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Grindmatten voor split en grind

Bestel bij Gadero online allerlei accessoires en hulpstukken voor uw tuin, waaronder grindmatten voor uw sierbestrating. Zorg bijvoorbeeld voor een grindmat voor grind of split wanneer u een oprit of looppad aanlegt. Deze handige grindmatten zorgen ervoor dat uw siergrind of tuinsplit op zijn plek blijft liggen en het niet verzakt. Vooral bij het verharden van een oprit met grind of split zijn grindmatten noodzakelijk. De grindmatten zorgen er  namelijk voor dat er geen spoorvorming van auto's of fietsen ontstaan. Bij Gadero vindt u honinggraatmatten voor een scherpe prijs en bezorging in heel Benelux! Bovendien zijn onze grindmatten verkrijgbaar in het wit of zwart. Een groot voordeel is dat deze grindplaten standaard voorzien zijn van worteldoek aan de onderzijde, wel zo handig!

Gadero heeft naast grindmatten een ruim assortiment betonnen terrastegels, Keramische terrasteges, terrasstenen, siersplit, siergrind en nog meer sierbestrating. Bestel samen met uw bestrating bij-artikelen als zand, opsluitbanden, voegmiddel, honinggraatmatten en voegkruisjes voor keramische tegels.

Heel veel benamingen voor grindmatten

Wist u dat grindmatten ook wel splitmatten, stabilisatiematten en honinggraatmatten worden genoemd. Ook komen we de termen grindplaten en splitplaten tegen. Heel veel benamingen voor hetzelfde product.

Oprit maken met split of grind

Wilt u een oprit maken van split of grind? Kies dan altijd diktemaat 8-16 mm, deze maat is geschikt voor autobanden en loopt fijn. Wij bezorgen split en grind in big bags bij u thuis. Hardlopers zijn basalt split antraciet zwart, Belgisch Ardenner split grijs of geel, Schots graniet split en Yellow sun geel split.

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode