Logo Gadero
service

Composiet schutting

Wilt u een schutting van kunststof composiet materiaal kopen? Bekijk dan deze pagina met uitsluitend A-merken composiet tuinschermen, zelfbouw rabatsystemen en bijbehorende materialen zoals deuren en palen. Composiet schuttingen leveren wij alleen van Nederlandse en Duitse A-merken zoals Elephant, Resysta en Felixwood  met minimaal vijf jaar fabrieksgarantie. Wij leveren composiet schermen, planken en bijbehorende palen overal in de Benelux en delen van Duitsland. Bij Gadero bent u zeker van Thuiswinkel.org leverings- en servicecondities. 

Ontdek ons aanbod composiet schuttingen. Wij bezorgen in heel Nederland en België. Composiet tuinschermen en stapelplanken zijn kleurvast, onderhoudsvrij en noestvrij. Per merk geven we aan hoeveel jaar garantie wij bieden.

Composiet schermen zijn ideaal voor klanten die geen noesten wensen en een kleurvaste erfafscheiding zoeken. Heeft u echter (bijvoorbeeld) voetballende kinderen die graag met een bal spelen? Bedenk dan dat hardhouten tuinschermen doorgaans steviger zijn dan WPC composiet.

Wij waarschuwen voor composiet tuinschermen van Chinese merken zonder jarenlange garantie. Deze zijn vaak kwetsbaar bij heet weer en vorst. 

Een sneakpeak van onze composiet tuinschermen? Bekijk hier Gadero TV Live terug vanuit onze showroom in Breukelen. Henk Jan en Tom laten je hier een aantal mogelijkheden zien! 

Composiet schutting inspiratie