Wovar Slangenboor voor hout 6 x 460 mm

Productnummer: WV66250 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 6 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 6 x 460 mm

Deze 6 x 460 mm slangenboor voor hardhout is gemaakt van extra gehard staal en daardoor zeer sterk. Hierdoor heeft de boor een lange levensduur. De lange hardhoutboor beschikt over een vlijmscherpe centreerpunt met schroefdraad waardoor u zeer nauwkeurig kunt voorboren. Door de zeskantige kop is deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Slangenboor 6 mm

Deze slangenboor 6 mm is zeer handig om voor te boren in hardhout soorten zoals Azobe, Ipe en Bankirai. De slangenboor heeft een lengte van 460 mm en is 6 mm dik. Doordat de slangenboor een lengte van 46 cm heeft, is deze ideaal voor het voorboren van lange schroeven. De lange hardhoutboor is zeer geschikt voor tellerkopschroeven verzinkt, tellerkopschroeven RVS en houtdraadbouten M8.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-6mm Wovar Slangenboor voor hout 6 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai Op voorraad
€ 7,95 Per stuk incl. BTW