Stapelblokken Linia Excellence Gris 12x12x60 cm

Productnummer: EX7000408   |   Betaalbare keuze

€ 3,65 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 63 stuks, 3% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Linia Excellence Gris 12x12x60 cm

  • Bestand tegen vorst
  • Ook hoekstukken verkrijgbaar
  • Maak muurtjes, vijvers en bloembakken
  • Combineer nu met onze hoekstukken in L vorm

Stapelblokken Linia Excellence Gris 12x12x60 cm

Stapelblokken zijn ongekend veelzijdig en betaalbaar. De Linia Excellence Gris 12x12x60 cm is makkelijk te tillen stapelblok waar u vooral diepte mee creëert in uw tuin. De Linia Excellence Gris 12x12x60 cm is een zeer populaire maat. Deze stapelblokken zijn strak wat betreft design en passen goed thuis in tuinen met een modern uiterlijk. Het fijne aan deze 12x12x60 cm stapelblokken is dat u er zelf mee aan de slag kunt. U maakt eenvoudig verhoogde borders, vijvers, muurtjes en betonnen bloembakken bijvoorbeeld. De Linia Excellence Gris ziet u veel terug in voortuinen als tuinafscheiding. Vaak gaan de stapelblokken samen met split of grind in de voortuin. Wilt u uw borders een luxere uitstraling geven? Maak het geheel af met onze vijverrand basalt.

Montage tips

Als u een laag stapelblokken nodig heeft dan is lijmen niet noodzakelijk. Vanaf 2 lagen stapelblokken raden wij wel aan om lijm te gebruiken. Door de 12x12x60 cm stapelblokken halfsteensverband te stapelen en te verlijmen, zorgt u voor een zo sterk mogelijk geheel. Wij adviseren u om FIXS kant-en-klare schuimlijm of FIXS poederlijm te gebruiken. Vanaf 3 lagen stapelblokken is het verstandig om een fundering aan te leggen. Voor alle informatie over het maken van bijvoorbeeld verhoogde borders hebben wij klustips voor u samengesteld of bekijk de bovenstaande klusvideo.

Stapelblokken 12x12x60 cm kopen

Koop deze betaalbare stapelblokken van Excluton via Gadero, uw adres voor sierbestrating!

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken 12x12x60cm Gris Stapelblokken Linia Excellence Gris 12x12x60 cm   |   Betaalbare keuze Op voorraad
€ 3,65 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt