Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip

Productnummer: EX7000398 Middenmaat, goed te tillen, eenvoudig te verwerken

€ 3,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 63 stuks, 3% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip

  • Eenvoudig te stapelen
  • Ideaal voor verhoogde borders
  • Creëer diepte in uw tuin met borderbakken
  • Bestel direct onze Paved steenlijm mee
  • Niet geschikt voor lijmen van hoge muren
  • Bij 4 lagen op elkaar of meer gebruik maken van fundering

Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip

U zoekt mooie muurelementen van hoogwaardig antraciet zwart beton? Deze stapelblok is een zeer populaire middenmaat van 12x12x60 cm. Met deze betonnen Linia stapelblokken maakt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. De palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 12 x 12 x 60 cm waardoor ze goed te tillen zijn. De diepte is 12 cm, de hoogte 12 cm en de lengte 60 cm. We noemen de kleur van deze muurelementen Excellence zwart.

Linia palissaden van Excluton

Deze betonnen Linia palissaden van Excluton, ook wel borderelementen genoemd, zijn niet getrommeld en geven uw tuin borders een luxe en moderne uitstraling vanwege de strakke randen. De elementen van steen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een border, terrasrand, tuinmuur, plantenbak, vijverrand of grondkering.

De betonnen stapelstenen zijn bestendig tegen vorst, strak afgewerkt en onderhoudsvriendelijk. Met onze steenlijm kunt u een verhoogde border van 2 of 3 lagen maken. Sommige klanten gaan zelfs tot 4 of 5 lagen. Wel adviseren we steenlijm tussen de lagen toe te voegen. Zo voorkomt u ongelukken met kinderen. Deze 12x12 cm stapelelementen zijn ook in 15x15 cm verkrijgbaar. Bekijk het gehele assortiment Excluton linia palissaden hier.

Tips voor blokken van beton plaatsen

Deze 12x12 cm dikte Linia stapelblokken voor de tuin behoren tot onze hardlopers. Plaats de eerste rij half onder en half boven de grond waterpas op een stevig zandbed of eventueel een cement fundering of op een opsluitband op zijn kant. De volgende laag halfsteens laten verspringen en vast lijmen met onze steenlijm voor een veilig en stevig geheel. Vervolgens aanvullen met zwarte aarde of zand inclusief worteldoek met grind. U kunt zelf bepalen hoe hoog u uw border of grondkering wilt maken. Voor een uitgebreide uitleg kunt u het stappenplan doorlezen voor het maken van een verhoogde border.

Stapelblokken kopen of stapelstenen kopen doet u voordelig en gemakkelijk bij sierbestratingshandel Gadero. Bekijk hierboven een instructievideo voor het aanleggen van uw muurelementen. Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of bekijk ons aanbod aan Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!

 

Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Wat is de bezorgdag voor postcode 5741KP

Wanneer u bestrating besteld wordt dit buiten het postcode schema om geleverd. Als u alleen stapelblokken besteld, kan dit op iedere gewenste dag. 

zijn deze blokken te verfen. Is bijvoorbeeld de Sigma Façade Topcoat Matt een goede oplossing hiervoor?

Deze zijn prima te verven. Vraag bij een verfspecialist naar een goede verf geschikt voor beton. 

Hallo, Ik had een vraag hoe je de eerste rij stapelblokken (border), moet dat worden gelijmd of cement? want bij mij is het (3 jaar geleden, is nu verzakt) in zand gelegd tegen een tegel aan. maar gewoon in zand dus geen ondergrond die verhard is of op een basis rij tegels. Met vriendelijke groet, Colin Jager

Wij raden vaak aan om een opsluitband op zijn kant onder u muurtje te leggen bij een border tot en met 3 stenen hoog. Wanneer er meer dan 3 blokken opgestapeld gaan worden dient er gebruikt te worden gemaakt van een fundering vaak in de vorm van cement.

zijn Linia Antraciet Zwart Strak brandbestendig?

Ja dat zijn ze zeker.

Hoe krijg je deze blokken het best over de helft? Ik wil in verband gaan werken en dus moeten er een aantal over de helft.

Met een bandenzaag / doorslijper.

kan je deze blokken ook met een watervaste kit bevestigen m.v. g GJ.Haust

Ja onze steenlijm is zeer geschikt en voldoet.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Linia Strak Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip Middenmaat, goed te tillen, eenvoudig te verwerken Op voorraad
€ 3,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt