Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ13005-2900-5000-zandkleur   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2020

€ 1139,00 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 37,78 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Pergola Kits
  • Inclusief Coolfit Harmonicadoek zandkleur
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Als u zoekt naar een vrij breed schaduwdoek in een houten frame zit u met deze pergola goed van Nesling. De afmetingen van het schaduwdoek zijn 290 cm breed en 500 cm lang. Het schaduwdoek houdt vrijwel alle UV straling tegen en beschermt u dus goed tegen de zon. Het ideale aan deze schaduwdoeken is dat ze schuifbaar zijn, mocht u wel in de zon willen zitten dan is dit ook mogelijk.

materiaal

Het frame is gemaakt van Lariks Douglas hout van de hoogste klasse. Lariks douglas is een  populair soort constructie hout voor zowel binnen als buiten. Het frame bestaat uit 6 palen die 8,5 x 8,5 cm dik zijn met een lengte van 300 cm. Wij bevelen aan om deze palen ongeveer 50 cm in de grond te plaatsen zodat het een stevig frame wordt. Natuurlijk kan het ook zijn dat u de pergola op een steiger wil plaatsen. Daarvoor hebben wij de pergola vloer element set. Deze vloer elementen zorgen er voor dat onze pergola ook op plekken kan staan waar u de grond niet in kan.

Maat

Het zandkleurige schaduwdoek heeft een afmeting van 290B x 500L en komt binnen in het houten frame te hangen. Het frame heeft een binnenmaat van 300B x 500L en en buitenmaat van 317B x 517L. 

kit

Ook worden er zwart gecoate hoek elementen mee geleverd waardoor u de liggers makelijk op de staanders bevestigd. De liggers verbind u zo ook aan elkaar. Deze 6 hoek elementen komen aan de binnenkant van de pergola, waardoor ze vanaf de buitenkant niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een zeer strak resultaat.

kleur

Het schaduwdoek kan in verschillende stijlvolle kleuren worden geleverd, zo hebben wij hem in zandkleur, antraciet en gebroken wit.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schets Pergola NeslingHouten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur en 85 x 85 mm houten frame - Meest verkocht EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 1139,00 per stuk incl. btw