Waterdoorlatende grastegel 30x30x8cm Antraciet

Productnummer: EX72006   |   Nooit meer wateroverlast   |   Hemelwater verdwijnt niet in riool maar blijft in de tuin

€ 25,44 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waterdoorlatende grastegel 30x30x8cm Antraciet

  • Uitstekende afvoer van hemelwater
  • Milieuvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Geschikt voor oprit

Waterdoorlatende grastegel 30x30x8cm Antraciet

Wilt u graag wateroverlast voorkomen of heeft u hier al problemen mee? Dan raden wij u aan om waterdoorlatende bestrating te gebruiken. Wij hebben voor u waterdoorlatende grastegels van Excluton. Deze tegels hebben de afmetingen 30x30x8cm en zijn antraciet van kleur. Deze milieuvriendelijke tegel laat water door via de holten en u kunt ze goed gebruiken voor uw oprit, parkeerplaats of tuinpad.

Waarom waterdoorlatende grastegels?

Regenwater wordt in de poreuze ruimte van de tegel opgeslagen. Het water loopt hierna langzaam, geleidelijk weg in de onderlaag en daarna loopt het water vanzelf naar de ondergrond van de tegel. Hierdoor zult u geen last meer hebben van plassen op het oppervlak en zal het water niet meer over het oppervlak wegstromen. Ook wordt het grondwater op een natuurlijke manier op peil gehouden. Dus u helpt moeder natuur een handje als u deze waterdoorlatende grastegels aanlegt.

De waterdoorlatende grastegels worden op dezelfde manier als normale betontegels gelegd maar zijn makkelijker en sneller te plaatsen vanwege het lichte gewicht. Door de stevige vorm en 8cm dikte kunnen de waterdoorlatende grastegels van Excluton een hoge belasting verdragen wat de tegel dus zeer geschikt maakt voor een oprit, parkeerplaats of tuinpad. Wilt u deze tegels in een andere kleur bekijken? Wij hebben deze waterdoorlatende tegel ook in het grijs voor u!

U kunt uw oprit of tuinpad met deze waterdoorlatende grastegels van Excluton een mooie uitstraling geven door bijvoorbeeld graszaad in de holtes van de tegels te strooien. Hierdoor komt er een mooie grasmat te liggen in uw oprit en geeft u eenvoudig een frisse groene look aan uw oprit en of tuin. Uw oprit of tuinpad zal niet alleen duurzaam zijn, maar hij ziet er ook nog eens natuurlijk uit. Met deze waterdoorlatende grastegels van Excluton creëert u duurzame en natuurlijke bestrating.

Wilt u liever iets anders dan gras gebruiken om de holtes tussen de waterdoorlatende tegels op te vullen? Dan kunt u een kijkje nemen in ons Split, grind en keien assortiment. Wilt u een milieuvriendelijk waterafvoer systeem in uw tuin, maar weet u nog niet precies wat uw tuin nodig heeft? Neem dan een kijkje in ons watergoten en drainage assortiment.

Waterdoorlatende grastegels snel geleverd aan huis

Alle bestrating artikelen waaronder deze waterdoorlatende grastegels in de kleur antraciet worden binnen enkele werkdagen aan huis bezorgd. De maximale levertijd bedraagt 7 werkdagen. Combineer deze grastegels direct met opsluitbanden, zand en split of grind zodat u direct aan de slag kunt.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Waterdoorlatende grastegel 30x30x8cm - Antraciet Waterdoorlatende grastegel 30x30x8cm Antraciet   |   Nooit meer wateroverlast   |   Hemelwater verdwijnt niet in riool maar blijft in de tuin Op voorraad
€ 25,44 Per m2 incl. BTW