Logo Gadero
inspiratieservice

XL Betonpoer Antraciet 22 x 22 x 40 cm Recht Model

Productnummer
DE13244
xl_betonpoer_antraciet_22_x_22_x_40_cm_recht_model_1
betonpoer_antraciet_15x15x60cm
betonpoer_plaatsen_0
betonpoer_sfeer
Per stuk

31,95

incl. BTW

24 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
40 cm
Breedte
22 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Luxe Antraciet kleur en mooi glad gemaakt beton

  • Recht model, ideaal om betonbanden strak op aan te sluiten en eenvoudiger te waterpassen

  • Zelf kiezen, RVS of Verzinkt stelplaatje met draadeind bijbestellen

  • Geschikt voor 20x20 en 19x19 cm staanders

Specificaties

Gewicht
45 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
40 cm
Breedte
22 cm
Dikte
22 cm

XL Betonpoer Antraciet 22 x 22 x 40 cm Recht Model

Deze rechte antraciet betonpoer is 220x220 mm groot en dus extra dik. Deze betonnen poer is daardoor geschikt en mooi passend bij staanders van 190x190 en 200x200 mm. Deze 22x22x40 cm prefab betonpoer is gemaakt van massief beton, glad afgewerkt en voorzien van vellingkantjes (afgeschuinde hoekranden). Het bijbehorende in hoogte verstelbaar draadeindplaatje van RVS of verzinkt staal dient u los bij te bestellen! Let op, hier op past alleen het XL plaatje m20, zie verwante producten. We adviseren bij zware constructies de verzinkte variant aan, deze is sterker dan de RVS variant,

Deze kant en klare betonvoet is ideaal bij het bouwen met grote lariks douglas staanders bij overkappingen en schuren. Door de rechte vorm sluit een betonband zeer strak op aan, anders dan bij een afgeschuind model. Bovendien is het met een recht model eenvoudig om deze waterpas te krijgen, dat is bij een schuine betonpoer toch net even ingewikkelder.

Hoogteverstelling XL m20 bijbestellen

Zet deze betonpoer 2/3 in de grond op een tegel in de grond. Voeg daarna een zak snelcement toe. Zorg voor een 100% haakse opstelling. Zorg dus dat de diagonaal palen exact even ver uitelkaar staan. U kunt met deze voet eenvoudig uw paal bijstellen. Het metalen plaatje (los bij te bestellen) horend bij deze betonpoer is 12 x 12 cm groot en heeft in het midden een gat van m20. Het voordeel van deze zeer complete betonvoet is dat het bevestigingsplaatje reeds aan de draadeind is gelast. U hoeft dus alleen het plaatje maar vast te maken aan uw houten staanders. Schroef eerst het hoogteverstellingsplaatje vast met houtdraadbouten of tellerkopschroeven van 70-80 mm, iets voorboren aanbevolen) onder op uw houten paal van 15x15 of 20x20 cm dikte en draai daarna het geheel voorzichtig op uw poer. Zet met panlatten tijdelijk vast.

Vergeet niet mee te bestellen

Let op, vergeet niet 4 stuks houtdraadbouten of 4 flenskopschroeven met Torx kop mee te bestellen. Hiermee maakt u het plaatje vast aan uw staander. Kies de lengte 8 cm en boor deze voor met een 4 mm boortje, zodat de bout of schroef niet te ruim zit! De prijs van de betonpoer is inclusief een wegwerppallet.

Bestel ook uw houten (Lariks Douglas) palen, balken en ander constructiehout voor uw houtbouw project hier. Tevens koopt u bij Gadero uw dakmaterialen en vloerplanken of vloerstenen voor buiten.