Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Flower

Productnummer: EX2000708   |   Luxe uitstraling van keramiek   |   Vorstvrij

€ 58,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Flower

  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • Leg gemak van betontegels
  • Zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Niet geschikt voor aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Flower

De Kera Twice 60x60x5cm Flower brengt het beste van keramiek en beton samen in 1 tegel. Door de betonnen onderlaag is deze tegel licht van gewicht in vergelijking met massieve keramieken tegels. Hierdoor kunt u deze terrastegels eenvoudig aanleggen in een standaard zandbed, waar massieve keramieken tegels een speciaal zandbed vereisen. Dit is niet alleen een stuk voordeliger, door dit lichte gewicht kunt u de tegels ook zelf eenvoudig aanleggen. Voor massieve keramieken tegels bent u vaak genoodzaakt om een ervaren hovenier of stratenmaker in te huren door het zware gewicht. Als laatste heeft dit lichte gewicht als voordeel dat de tegels ook geschikt zijn voor een dakterras. 

Voordelen van de keramische toplaag

Daarnaast biedt de Kera Twice Flower ook de voordelen van echt Italiaans keramiek. Door deze toplaag van gerecycled keramisch materiaal is de tegel zowel kleur-, kras- als slijtvast. Ook zijn deze tuintegels zeer onderhoudsvriendelijk omdat de toplaag vuilwerend en vorstbestendig is. U kiest hiermee dus voor een duurzame tegel en creëert u luxe in uw tuin voor een betaalbare prijs! Wat deze tegels nog eens extra bijzonder maakt is de unieke print. Hier kunt u een prachtig terras op zich mee maken of gebruiken als accent in uw tuin in combinatie met effen tegels. Combineer deze tegel bijvoorbeeld met de Kera Twice Flower Base 60x60!

Legtips

De Kera Twice 60x60x5cm Flower kunt u dus leggen als een beton tegel. Lees onze blog voor een uitgebreide stappenplan en handige tips of bekijk hierboven de video. Bestel met uw nieuwe Kera Twice keramische tegels ook meteen uw extra benodigdheden zoals zand, voegmiddel en opsluitbanden om uw bestelling compleet te maken!

Bent u enthousiast over de voordelen die de Kera Twice 60x60x5cm Flower u biedt, maar bent u op zoek naar een andere variant? Bekijk dan ons volledig assortiment Kera Twice tegels. Liever een massieve keramische tegel? Ook hiervan bieden wij een ruim aanbod!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Close-up Kera Twice Flower 60x60x4cm Keramische Tegels Excluton Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Flower   |   Luxe uitstraling van keramiek   |   Vorstvrij Op voorraad
€ 58,94 Per m2 incl. BTW