Kies uit diverse Gardenlux duotegels voor buiten en Excluton print tegels van beton. Wij bezorgen deze printtegels snel in heel Nederland bij u thuis onder gunstige Thuiswinkel servicevoorwaarden.

Sommige geprinte terrastegels hebben zogenaamde blanke combinatietegels. Deze zijn egaal van kleur zonder print. Deze past perfect als omranding of leg deze neutrale tegel om en om met uw geprinte tegel.

Wist u dan geprinte tuintegels echt inkt bevatten? Een grote printer perst een inktlaag op de speciale deklaag van een betontegel. Vervolgens wordt er een speciale UV coating overheen gedrukt die het beton en de inkt beschermt. Onder de printlaag bevindt zich een betontegel van 4 cm dikte. De deklaag van deze betontegel waat het inkt op komt, is een laag bestaande uit onder andere natuursteen mineralen. Het inkt hecht erg goed aan eze speciale deklaag. Let tot slot op de krasbestendigheid van geprinte tegels. Deze is beperkt. Dus even viltjes onder de stoelen en niet slepen met artikelen over uw stenen buitenvloer.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u