Print Tegels Beton

terrastegels leggen tips Print tegels voor buiten zijn zeer populair en modern. Betonfabrieken hebben ontdekt dat ze op een betonnen tegel een print kunnen maken. De print op deze tegels van beton of keramiek worden door middel van een grote printer met een inkt op de tegels gedrukt. Zo krijgt u het idee van een eeuwenoude kasteelvloer of een leuk vloerkleed. Kies uit diverse kleurvaste print patronen. De prijs per m2 van print tegels wordt steeds aantrekkelijker. Deze printtegels leggen is heel simpel, deze kunnen in een normaal zandbed liggen. Bedoeld voor buiten, maar ze worden ook in serres gelegd. Geprinte tegels voor uw tuin kopen doet u bij Gadero.

Alternatieven

Zoekt u toch iets anders? Bij Gadero hebben wij ruime keuze geïmpregneerde betontegels, gecoate betontegels en goedkope betontgels. De mooiste Print tegels vindt u bij onze GeoProArte categorie. Dit zijn betontegels met keramische kwaliteiten. U vindt bij steenhandel Gadero gegarandeerd de perfecte sierbestrating voor uw tuin.

Kies uit diverse Gardenlux tegels voor buiten en Excluton print tegels van beton. Wij bezorgen deze printtegels snel in heel Nederland en België bij u thuis onder gunstige Thuiswinkel servicevoorwaarden.

 

Sommige geprinte terrastegels hebben zogenaamde blanke combinatietegels. Deze zijn egaal van kleur zonder print. Deze past perfect als omranding of leg deze neutrale tegel om en om met uw geprinte tegel.

Wist u dat geprinte tuintegels echt inkt bevatten? Een grote printer perst een inktlaag op de speciale deklaag van een betontegel. Vervolgens wordt er een speciale UV coating overheen gedrukt die het beton en de inkt beschermt. Onder de printlaag bevindt zich een betontegel van 4 cm dikte. De deklaag van deze betontegel waat het inkt op komt, is een laag bestaande uit onder andere natuursteen mineralen. Het inkt hecht erg goed aan eze speciale deklaag. Let tot slot op de krasbestendigheid van geprinte tegels. Deze is beperkt. Dus even viltjes onder de stoelen en niet slepen met artikelen over uw stenen buitenvloer.

 

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Zo bezorgen wij onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode