Logo Gadero
service

Tegels met print

Print tegels voor buiten zijn zeer populair en modern. Betonfabrieken hebben ontdekt dat ze op een betonnen tegel een print kunnen maken. De print op deze tegels van beton of keramiek worden door middel van een grote printer met een inkt op de tegels gedrukt. Zo krijgt u het idee van een eeuwenoude kasteelvloer of een leuk vloerkleed. Kies uit diverse kleurvaste print patronen.

Print tegels Buiten

De prijs per m2 van print tegels wordt steeds aantrekkelijker. Deze printtegels leggen is heel simpel, deze kunnen in een normaal zandbed liggen. Bedoeld voor buiten, maar ze worden ook in serres gelegd. Geprinte tegels voor uw tuin kopen doet u bij Gadero. Sommige geprinte terrastegels hebben zogenaamde blanke combinatietegels. Deze zijn egaal van kleur zonder print. Deze past perfect als omranding of leg deze neutrale tegel om en om met uw geprinte tegel.

Wist u dat geprinte tuintegels echt inkt bevatten? Een grote printer perst een inktlaag op de speciale deklaag van een betontegel. Vervolgens wordt er een speciale UV coating overheen gedrukt die het beton en de inkt beschermt. Onder de printlaag bevindt zich een betontegel van 4 cm dikte. De deklaag van deze betontegel waat het inkt op komt, is een laag bestaande uit onder andere natuursteen mineralen. Het inkt hecht erg goed aan eze speciale deklaag. Let tot slot op de krasbestendigheid van geprinte tegels. Deze is beperkt. Dus even viltjes onder de stoelen en niet slepen met artikelen over uw stenen buitenvloer.

Alternatieven

Zoekt u toch iets anders? Bij Gadero hebben wij ruime keuze geïmpregneerde betontegels, gecoate betontegels en goedkope betontgels. De mooiste Print tegels vindt u bij onze GeoProArte categorie. Dit zijn betontegels met keramische kwaliteiten. U vindt bij steenhandel Gadero gegarandeerd de perfecte sierbestrating voor uw tuin.

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Zo bezorgen wij onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

Meest gestelde vragen over print tegels