Logo Gadero
service

Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Cerabeton Crayon

Productnummer
EX2000711
Leg gemak van beton
Zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk
2000711_1
Per m2

70,19

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 25,25

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kras- en slijtvast

  • Kleurvast

  • Eenvoudig te leggen in zandbed

  • Luxe uitstraling van Italiaans keramiek

  • Niet geschikt voor uw oprit

  • Niet geschikt voor aftrillen

Specificaties

Gewicht
101,25 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Kera Twice 60x60x5 cm Cerabeton Crayon

Met de Kera Twice 60x60x5cm Cerabeton Crayon van A-merk fabrikant Excluton profiteert u van de voordelen van zowel keramiek als beton. Deze unieke steen heeft een toplaag van hoogwaardig Italiaans keramiek wat onverwoestbaar is gehecht op een onderlaag van Hollands beton. Deze twee elementen brengen elk zijn eigen pluspunten met zich meer.

Voordelen van Kera Twice

De toplaag van deze tuintegel is gemaakt van gerecycled keramisch materiaal, wat deze steen erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. Dit omdat de tegels zowel kleur-, kras- als slijtvast zijn en daarnaast vuilwerend en vorstbestendig. U kunt hier dus probleemloos terrasmeubilair op plaatsen en gebruiken zonder dat u de tuintegels beschadigd. Gebruik deze tegels echter niet op uw oprit en tril ze ook niet af. Onder dusdanige zware belastingen kan de tegel namelijk wel breken.

Eenvoudig zelf te leggen

Omdat de Kera Twice Cerabeton Crayon een betonnen onderlaag heeft is deze vele malen lichter dan een massieve keramische tegel. De twee grootste voordelen die dit met zich meebrengt is dat de tegels geen speciaal, gestabiliseerd zand nodig hebben en in een standaard zandbed geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn ze dusdanig licht dat u ze eenvoudig zelf kan leggen. Bij massieve keramische tegels wordt in de meeste gevallen geadviseerd om dit te laten doen door hun enorme gewicht. Beide eigenschappen zorgen er ook nog eens voor dat uw kostenplaatje aanzienlijk lager wordt omdat u kunt besparen op een professionele hovenier of stratenmaker om uw zandbed aan te leggen of de tegels te leggen.

Is de Kera Twice 60x60x5cm Cerabeton Crayon niet de keramische tegel met betonnen onderlaag die u zoekt? Bekijk ons volledig aanbod Kera Twice terrastegels! Neigt u toch meer naar een volledig keramische tegel? Ook hiervan bieden wij een ruim assortiment! Vergeet u daarbij niet uw bestrating toebehoren zoals zand, opsluitbanden en voegmortel?