Logo Gadero
service

Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12112
Gedroogd en geschaafd Douglas hout
Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen
Ook verkrijgbaar met zwarte wanden
i_overkapping_zadeldak_hamar_l_type_2_jpeg
i_overkapping_hamar_type_2_zadeldak_plattegrond_jpeg
Vanaf

3.849,25

incl. BTW

Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
395 cm
Breedte
478 cm
Hoogte
348 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
3.849,25incl. BTW
4 tot 5 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Alles is op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen

  • Uit te breiden met diverse soorten dakbedekking

  • Geleverd met 14.5 x 14.5 cm geschaafde Lariks Douglas staanders

  • Onbehandeld geleverd

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Geen kleur
Breedte
478 cm
Diepte
395 cm
Hoogte
348 cm
Te bezichtigen in
Breukelen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke wanden

Bent u op zoek naar een luxe overkapping met zadeldak van Lariks Douglas hout? Bekijk dan eens deze ca. 5x4 meter Hamar type 2 overkapping. Deze Lariks Douglas overkapping is van A-kwaliteit, gedroogd en kernvrij geschaafd hout. Let er wel op dat deze Hamar type 2 overkapping onbehandeld wordt geleverd. U dient deze zelf nog te behandelen naderhand. Zo geniet u in de zomer van het buitenleven en kunt u altijd beschut zitten.

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 2 wordt met zadeldak geleverd als houtpakket waarbij alles reeds op maat is gezaagd. Dit is dus een erg geschikte klus voor een doe-het-zelver. De diepte van deze overkapping is zo’n 3.95 meter, de breedte is 4.78 meter en de hoogte is 3.48 meter. De overkapping wordt geleverd met schuine schoren en beschikt zelf al over sterke verbindingen, u hoeft dus niet bang te zijn dat uw constructie niet stevig staat. Houdt bij het plaatsen rekening met de voetprint van uw overkapping inclusief de staanders met een afmeting van 440 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders is 198 cm aan de voorzijde en 298 cm aan de zijkant.

U kunt uw overkapping opbouwen met de meegeleverde geschaafde blanke potdekselplanken, welke ook op maat zijn gemaakt. De zijwand is ook geschikt om aan de andere zijde te monteren.

Het complete pakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5x14.5 cm geschaafde staanders, schuine schoren, 4.5x14.5 cm balken, 16 mm dikte veer- en groef dakplanken inclusief natuurlijk een bouwtekening en het bevestigingsmateriaal.

Dakbedekking

Deze luxe overkapping wordt geleverd met zadeldak welke bestaat uit geschaafd mes- en groef dakrabat. Let wel dat overkapping Hamar L type 2 standaard geleverd wordt zonder dakbedekking. U kunt er daarom voor kiezen om dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Kies bijvoorbeeld voor Dakshingles in verschillende kleuren en stijlen, dakpanprofielplaten of Aqua- of Easypan dakplaten. De dakpanprofielplaten en de Aquapan/Easypan dakplaten worden als complete set geleverd. Door de stevige constructie is overkapping Hamar tevens geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen.

Om uw Hamar overkapping nog uit te breiden kunt u een van de diverse dakgootsets bij bestellen. Zo bent u ervan verzekert dat u een goede afwatering heeft voor uw hemelwater. Kies bijvoorbeeld voor een Dakgoot van kunststof PVC 100 mm breed in een antraciet kleur of een verzinkte dakgootset van 125 mm.

Tips

Voor een stevige constructie is het aangeraden om uw overkapping staanders altijd op betonpoeren te plaatsen en deze poeren aan te vullen met snelcement. Kijk bij de extra opties welke mogelijkheden er zijn voor de betonpoeren, kies bijvoorbeeld voor afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Om de gehele constructie goed aan te laten sluiten adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken, zodat deze goed aansluit op de betonbanden waarop u de dichte wanden gaat plaatsen. Kies uit een hoogteverstelling in RVS of verzinkt.

Uw Zadeldak overkapping wordt volledig onbehandeld geleverd, houdt er daarom rekening mee dat u deze behandeld wanneer u deze heeft geplaatst. Behandel de staanders, het dak en de planken met dekkende beits om vergrijzing tegen te gaan en de levensduur te verlengen.

Deze Zadeldak Hamar overkapping is verkrijgbaar in verschillende varianten variërend van type 1 t/m 12. Deze beschikken over verschillende opties en is er altijd een overkapping naar wens voor u. Bekijk hier alle Hamar overkappingen!