Logo Gadero
service

De overkappingen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium. De houten overkappingen zijn gemaakt van Lariks Douglas hout, geïmpregneerd Grenen of Vurenhout. Verder is er de keuze tussen aanbouw veranda's, grote buitenverblijven, priëlen, aluminium tuinkamers, en vrijstaande overkappingen in hout en aluminium. Bekijk onze praktische en luxe overkappingen en kies uw favoriete type overkapping. De overkappingen worden geleverd als bouwpakket en bevatten een uitgebreide montagehandleiding.

Overkappingen per afmeting

Wij bezorgen alle overkappingen in heel Nederland en Vlaanderen. Wilt u toch iets anders? Gadero's uitgebreide assortiment biedt u genoeg keuze in tuinhout, complete blokhutten, overkappingen en nog veel meer!

Bestel naast uw overkapping bouwpakket ook uw betonpoeren en betonbanden bij Gadero. Dit is de fundering van uw terrasoverkapping van hout.

Meest gestelde vragen over overkappingen per afmeting

Overkappingen per afmeting inspiratie

Overkappingen per afmeting bieden een scala aan mogelijkheden voor het creëren van een beschutte en gezellige buitenruimte. Of je nu een kleine, middelgrote of grote overkapping kiest, ze bieden allemaal bescherming tegen de elementen en verlengen de leefruimte van je huis. Met de juiste afmetingen en toepassingen kun je een buitenruimte creëren waar je kunt ontspannen, dineren en plezier hebben. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de beschikbare ruimte, de gewenste functionaliteit en de lokale bouwvoorschriften bij het kiezen en installeren van een overkapping.