Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE112077 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen 1

€ 4.648,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 98,79 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 4.648,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

  • Met 145x145 mm glad geschaafde staanders van Douglas
  • Alles reeds op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Uit te breiden met diverse soorten dakbedekking
  • Inclusief Zwarte Potdeksel Achter- en Zijwand

Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een ca. 5 x 4 meter luxe overkapping met zadeldak van Douglas, inclusief dichte achter- en zijwand? Deze trendy Hamar L type 2 Douglas overkapping van 478 x 395 x 348 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Deze moderne Hamar L Douglas overkapping type 2 wordt tevens geleverd met zwarte potdekselwanden voor de zijkant en achterwand is hierdoor perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk wilt beschut genieten van het buitenleven en van uw tuin. 

Verder kijken: overkapping ca 5x4 meter

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 2 met zadeldak en zwarte wanden van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, erg geschikt voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 4.78 meter en de hoogte is 3.48 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie overkapping met zadeldak is 440 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 298 cm en aan de voorkant tussen de staanders is 198 cm. 

De dichte achter- en zijwand kunnen eenvoudig worden opgebouwd uit de meegeleverde zwarte potdekselplanken, die tevens op maat zijn gemaakt. De zwarte wand voor zijkant kan aan beide kanten van de overkapping worden gemonteerd.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 16 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Luxe overkapping bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 2 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen).Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset PVC 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset vuurverzonken van 125mm breed. 

Tips

Monteer de overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte modellen poeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren.

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Deze Zadeldak overkapping hebben wij in de maten 1 t/m 12 elk weer met verschillende opties. Zo hebben wij een overkapping voor ieders wens. Bekijk alle Hamar overkappingen en zie of uw ideale overkapping er tussen zit.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Zeer duidelijke handleiding, absolute pluspunten.Alles mooi en netjes op maat aangeleverd. Er hoefde zelfs niets te worden voorgeboord. Schroeven ruim voldoende meegeleverd, en redelijke kwaliteit v/d schroeven.Aandachtspuntje: 1 dakpanprofielplaat te weinig geleverd waardoor we niet in 1 keer konden afronden. Wel netjes nageleverd. Verder een leuk klusje mede door de duidelijke handleiding.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overkapping Zadeldak Geschaafd met zwarte wanden Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Geschaafd Lariks Douglas Overkapping Zadeldak Hamar L type 2 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 4.648,95 Per stuk incl. BTW