Logo Gadero
inspiratieservice

Hottub accessoires

Heeft u een hottub en wilt u deze graag uitbreiden met allemaal leuke en vooral handige accessoires? Bij Gadero hebben wij de beste accessoires voor uw hottub. De hottubs worden standaard geleverd inclusief basisbenodigdheden zoals banken, trap en afdekhoes. Naast losse interne en externe kachels zijn er diverse accessoires beschikbaar om uw spa moment nog aangenamer te maken.

Hottub accessoires

Uw hottub kunt u uitbreiden met diverse accessoires. Zo kunt u het hout verduurzamen door het te behandelen met impregneerolie. Of hou het water schoon door een filtersysteem in het water te hangen. Schep het as eenvoudig uit de kachel door een asschepset te gebruiken. Bekleed de binnenkant van de tub met PVS binnenbekleding als waterverdichting. Een flessenhouder mag natuurlijk niet ontbreken, zo kunt u heerlijk genieten van een optimaal wellness moment.

Luxe hottub accessoires

Bereid uw luxe hottub uit met een filtersysteem om nog langer te kunnen genieten van een schone hottub. Wij leveren ook vervangingsfilters voor het systeem.

Nog meer genieten in uw tuin in de winter? Koop bij ons een echte Nordmann kerstboom of grote kunstkerstbomen. Ontdek het gemak van thuisbezorging vanaf eind november.

Hottub inspiratie