Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet

Productnummer: EX71001   |   Stapelblokken met facet   |   Geschikt voor border, tuinmuur en plantenbak

€ 5,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet

  • Met facetrand (afgeschuinde randen)
  • Geschikt voor plantenbakken en borderranden
  • A-keuze stapelblokken van het merk Excluton
  • Een tijdloze antraciet kleur

Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet

Bent u van plan om uw tuin te perfectioneren voor de zomer? Gaat u bijvoorbeeld een trendy plantenbak maken, wilt u een mooie tuinmuur bouwen of bent u simpelweg op zoek naar sterke stapelblokken voor in uw tuin, maar bent u bang voor schade op termijn? Dan zijn deze 12x12x60cm stapelblokken van Excluton de ideale keuze voor u. Deze antracietkleurige stapelblokken zijn namelijk voorzien van een facetrand.

Wat is het voordeel van een stapelblok met facetrand?

Na verloop van tijd kan bestrating verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw plantenbak of uw tuinmuur is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gemaakt.

A- kwaliteit van Excluton

Deze betonnen stapelblokken zijn gemaakt door fabrikant Excluton. Zij staan bekend om hun garantie voor hoge kwaliteit in beton. Ook bij deze blokken is dit het geval. De ervaring leert dat de antraciet kleur van de stapelblokken erg vast is. Het gebeurt dus niet dat de strakke kleur op de blokken na een paar jaar vervaagd, de kwaliteit blijft heel goed. Doordat Excluton ook bij deze stapelblokken een uitstekende kwaliteit levert, zijn deze van facetrand voorziene stapelblokken bijzonder geschikt voor een fraaie plantenbak of borderrand om uw tuin te perfectioneren.

Bent u nog steeds geïnteresseerd? U kunt de stapelblokken voordelig per stuk bestellen. Deze stapelblokken met facetrand hebben een breedte van 12 cm, een hoogte van 12cm en een lengte van 60 cm. Een muurblok weegt 20 kg per stuk, het zijn dus mooie, stevige blokken waarvan de randen niet snel beschadigen vanwege de handige facetrand.

Stapelblokken leggen

Wilt u graag meer informatie over het leggen van stapelblokken? Bekijk dan onze montage tips.        Mocht u nog even verder willen zoeken? Wij bieden een enorm assortiment stapelblokken aan waar u altijd kunt rond kijken.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet   |   Stapelblokken met facet   |   Geschikt voor border, tuinmuur en plantenbak Op voorraad
€ 5,45 Per stuk incl. BTW