Logo Gadero
service

Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet

Productnummer
EX71001
Stapelblokken met facet
Geschikt voor border, tuinmuur en plantenbak
stapelblokken_12x12x60cm_strak_antraciet_met_facet
stapelbokken_12x12x60_met_facet_excluton
Per stuk

5,24

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
12 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Met facetrand (afgeschuinde randen)

  • Geschikt voor plantenbakken en borderranden

  • A-keuze stapelblokken van het merk Excluton

  • Een tijdloze antraciet kleur

Specificaties

Gewicht
19,35 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Product type
Muurblokken
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
12 cm
Dikte
12 cm
Afmetingen
12 x 12 x 60 cm

Stapelblokken 12x12x60cm strak antraciet met facet

Bent u van plan om uw tuin te perfectioneren voor de zomer? Gaat u bijvoorbeeld een trendy plantenbak maken, wilt u een mooie tuinmuur bouwen of bent u simpelweg op zoek naar sterke stapelblokken voor in uw tuin, maar bent u bang voor schade op termijn? Dan zijn deze 12x12x60cm stapelblokken van Excluton de ideale keuze voor u. Deze antracietkleurige stapelblokken zijn namelijk voorzien van een facetrand.

Wat is het voordeel van een stapelblok met facetrand?

Na verloop van tijd kan bestrating verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw plantenbak of uw tuinmuur is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gemaakt.

A- kwaliteit van Excluton

Deze betonnen stapelblokken zijn gemaakt door fabrikant Excluton. Zij staan bekend om hun garantie voor hoge kwaliteit in beton. Ook bij deze blokken is dit het geval. De ervaring leert dat de antraciet kleur van de stapelblokken erg vast is. Het gebeurt dus niet dat de strakke kleur op de blokken na een paar jaar vervaagd, de kwaliteit blijft heel goed. Doordat Excluton ook bij deze stapelblokken een uitstekende kwaliteit levert, zijn deze van facetrand voorziene stapelblokken bijzonder geschikt voor een fraaie plantenbak of borderrand om uw tuin te perfectioneren.

Bent u nog steeds geïnteresseerd? U kunt de stapelblokken voordelig per stuk bestellen. Deze stapelblokken met facetrand hebben een breedte van 12 cm, een hoogte van 12cm en een lengte van 60 cm. Een muurblok weegt 20 kg per stuk, het zijn dus mooie, stevige blokken waarvan de randen niet snel beschadigen vanwege de handige facetrand.

Stapelblokken leggen

Wilt u graag meer informatie over het leggen van stapelblokken? Bekijk dan onze montage tips. Mocht u nog even verder willen zoeken? Wij bieden een enorm assortiment stapelblokken aan waar u altijd kunt rond kijken.