Stapelblokken Tuin Linia Excellence Grijs/Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm

Productnummer: EX03400   |   A-kwaliteit van Excluton   |   Muurelementen voor moderne afwerking

€ 5,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuin Linia Excellence Grijs/Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm

  • Zeer stevig stapelblok
  • Voor een strakke afwerking
  • Ideaal voor de moderne tuin
  • Relatief zwaar stapelblok

Stapelblokken Tuin Linia Excellence Grijs/Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm

De Stapelblokken Tuin Linia Excellence Grijs/Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm van A-merk producent Excluton kunt u op vele verschillende manieren toepassen in uw tuin. U maakt er bijvoorbeeld een mooie border of plantenbak van, maar ook voor muurtjes zijn deze muurelementen zeer geschikt. Door de strakke afwerking passen deze stapelblokken perfect in de moderne tuin. Zoekt u toch stapelblokken met een traditionele uitstraling? Dan raden wij u getrommelde stapelblokken aan. 

Stapelblokken plaatsen

Graaf een geul van ongeveer 15 cm diep, waar u de eerste laag stapelblokken in plaatst. Wilt u een stevigere fundering? Plaats dan een opsluitband op zijn zij in de geul en plaats daar dan de stapelblokken op. Bij bouwwerken van 45 cm (circa 3 lagen) of hoger adviseren wij u om snelcement in de geul te gieten en daar de opsluitband in te leggen. Met een simpele steenlijm houdt u de blokken goed op hun plek. Zoekt u meer tips en uitleg voor het plaatsen van stapelblokken? Bekijk dan de video hierboven of lees onze klustip!.  

Niet de stapelblok voor uw tuin?

Bij Gadero bieden wij u een uitgebreid assortiment stapelblokken en muurelementen zodat u altijd de steen vindt die het beste in uw tuin past! Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Stapelblokken Tuin Linia Excellence Grijs/Zwart Stapelblokken Tuin Linia Excellence Grijs/Zwart Strak 15 x 15 x 60 cm   |   A-kwaliteit van Excluton   |   Muurelementen voor moderne afwerking Op voorraad
€ 5,95 Per stuk incl. BTW