Opsluitband 6 x 30 x 100 cm Antraciet Zwart

Productnummer: EX70503-Zwart Betonbanden kantopsluiting   |   6 cm dikte

€ 8,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Opsluitband 6 x 30 x 100 cm Antraciet Zwart

  • Ecologisch en duurzaam
  • Geschikt voor opritten
  • Vorstbestendig

Opsluitband 6 x 30 x 100 cm Antraciet Zwart

Deze opsluitband van 6 cm dikte is met 30 cm hoogte extra hoog en hier te koop in grijs of antraciet zwart. De Excluton betonbanden zijn per stuk verkrijgbaar en van hoogwaardige kwaliteit. De 6x30x100 cm kantopsluiting van beton in de maat 6x30x100 cm zijn te verkrijgen in een luxe Antraciet zwart kleur of standaard beton grijs.

Waarom betonbanden?

Opsluitbanden zijn belangrijk omdat ze uw bestrating beschermen tegen verzakkingen en verschuivingen. Wij raden u altijd aan om de kantopsluitingen 2 cm lager te plaatsen dan uw bestrating omdat deze nog iets gaat inzakken. Deze opsluitbanden zijn eenvoudig en stevig met elkaar te verbinden door middel van de visbek-opening. 

Klustips nodig?

Gedetailleerde stappenplannen, handige tips en een overzicht van alle extra materialen die u nodig heeft vindt u in onze klustips! Wij raden u dan ook aan om deze goed door te nemen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Ook uw zand, betontegels, keramische tegels en split & grind bestelt u eenvoudig en voordelig bij Gadero.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Opsluitband 6 x 30 x 100 cm antraciet zwart Opsluitband 6 x 30 x 100 cm Antraciet Zwart Betonbanden kantopsluiting   |   6 cm dikte Op voorraad
€ 8,95 Per stuk incl. BTW