Logo Gadero
service

Opsluitband 6 x 20 x 100 cm Antraciet Zwart

Productnummer
EX70502-Zwart
opsluitband_mbi_6x15_zwart
Per stuk

6,13

incl. BTW

66 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
100 cm
Breedte
20 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Gewicht
27 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
100 cm
Breedte
20 cm
Dikte
6 cm

Opsluitband 6 x 20 x 100 cm Antraciet Zwart

Zoekt u goedkope betonbanden van 6 cm dikte, 20 cm hoog en 1 meter lengte in populaire kleuren als grijs of antraciet zwart? De Excluton betonbanden zijn per stuk te koop voor de beste prijs en van superieure beton kwaliteit. De opsluitbanden in de maat 6x20x100 cm zijn in Antraciet zwart en beton grijs hier te koop voor de laagste prijs. Om direct met uw tuin aan de slag te kunnen raden wij u aan om ook uw zand, drainage en terrastegels meteen mee te bestellen.

Waarom opsluitbanden?

Deze opsluitband in de maat 6x20x100 cm zijn bedoeld om uw terrasstenen of terrastegels "op te sluiten". Dankzij kantafsluitingen van beton voorkomt u verzakking van uw tuinterras. Wij adviseren om de bovenzijde van deze 6x20x100cm betonnen banden 2 cm lager te plaatsen dan uw tegels of stenen. Deze 6 cm dikte kantopsluitingen zijn bovendien voorzien van visbek verbindingen die zorgen voor extra stevigheid. Op zoek naar een andere maat opsluitband of sluitband voor een hoek? Voor meer informatie over opsluitbanden verwijzen wij u graag naar onze blog!

Onze klustips!

Wanneer u uw nieuwe bestrating zelf gaat aanleggen raden wij u aan om eerst onze klustips goed door te nemen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hier vindt u een uitgebreide uitleg van het proces, maar ook praktische tips en een overzicht van alle extra materialen die u nodig gaat hebben.