Opsluitband 6 x 20 x 100 cm Grijs

Productnummer: EX70502-Grijs

Opsluitband 6 x 20 x 100 cm Grijs

Zoekt u goedkope betonbanden van 6 cm dikte, 20 cm hoog en 1 meter lengte in populaire kleuren als grijs of antraciet zwart? De Excluton betonbanden zijn per stuk te koop voor de beste prijs en van superieure beton kwaliteit. De opsluitbanden in de maat 6x20x100 cm zijn in Antraciet zwart en beton grijs hier te koop voor de laagste prijs. Om direct met uw tuin aan de slag te kunnen raden wij u aan om ook uw zand, drainage en terrastegels meteen mee te bestellen. 

Waarom opsluitbanden?

Deze opsluitband in de maat 6x20x100 cm zijn bedoeld om uw terrasstenen of terrastegels "op te sluiten". Dankzij kantafsluitingen van beton voorkomt u verzakking van uw tuinterras. Wij adviseren om de bovenzijde van deze 6x20x100cm betonnen banden 2 cm lager te plaatsen dan uw tegels of stenen. Deze 6 cm dikte kantopsluitingen zijn bovendien voorzien van visbek verbindingen die zorgen voor extra stevigheid. Op zoek naar een andere maat opsluitband of sluitband voor een hoek? Voor meer informatie over opsluitbanden verwijzen wij u graag naar onze blog!

Onze klustips!

Wanneer u uw nieuwe bestrating zelf gaat aanleggen raden wij u aan om eerst onze klustips goed door te nemen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hier vindt u een uitgebreide uitleg van het proces, maar ook praktische tips en een overzicht van alle extra materialen die u nodig gaat hebben. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
opsluitband 6 x 20 x 100 cm grijs Opsluitband 6 x 20 x 100 cm Grijs Op voorraad
€ 4,25 Per stuk incl. BTW