Logo Gadero
service

Opsluitband 10 x 35 x 100 cm Grijs

Productnummer
EX70506-Grijs
Betonbanden kantopsluiting
10 cm dikte
4000041
Per stuk

11,25

incl. BTW

55 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
100 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Extra dik en hoog

  • Geschikt voor het maken van borders

  • Geschikt als stoeprand

  • Kan worden gebruikt voor zeer zware bestrating

Specificaties

Gewicht
78,75 kg
Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Dikte
10 cm

Opsluitband 10 x 35 x 100 cm Grijs

Gaat u een oprit maken voor zware auto's en andere voertuigen? Deze betonnen opsluitbanden van Excluton van 10 cm dikte, 35 cm hoogte en 1 meter lengte zijn zeer zwaar en sterk. Deze 10x35x100 cm betonbanden voor oprit bestratingen zijn verkrijgbaar in standaard grijs en luxe antraciet zwart. Wij adviseren om de bovenzijde van deze zware betonbanden 2 cm lager te plaatsen dan de bestrating.

Opsluitband 10x35x100 cm Grijs of Antraciet

De onverwoestbare 10 cm dikte kantopsluitingen hebben aan de voor- en achterzijde een zogenaamde visbek, zodat u ze stevig met elkaar kunt verbinden. Zorg voor ervaren straatmakers om deze zware betonnen banden te plaatsen. Wilt u een verharding maken voor zware voertuigen dan adviseren wij om onze BKK stenen te gebruiken in combinatie met deze betonnen banden. Bij zware opritten voor uitsluitend zware auto's en lichte bussen kunt u ook onze dikformaat stenen dikte 7 cm gebruiken. Voor opritten met een zware belasting raden we abbeystones en waaltjes af.

A-kwaliteit voor in uw tuin!

De Excluton 10 cm dikte betonnen opsluitbanden zijn per stuk te koop en van hoogwaardige A-kwaliteit. De opsluitbanden in de maat 10 x 35 x 100 zijn in de volgende kleuren te verkrijgen:

  • Antraciet zwart

  • Grijs

Bent u een echte doe-het-zelver? Bekijk dan onze klustips voor wat extra ondersteuning en praktische tips voor het aanleggen van een terras of oprit. Vergeet hierbij niet om de rest van uw materialen mee te bestellen, zoals uw terrastegels of oprit bestrating, zand en drainage. Wij leveren uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis.