Opsluitband 10 x 35 x 100 cm Grijs

Productnummer: EX70506-Grijs Betonbanden kantopsluiting   |   10 cm dikte

Voor- en nadelen van Opsluitband 10 x 35 x 100 cm Grijs

  • Extra dik en hoog
  • Geschikt voor het maken van borders
  • Geschikt als stoeprand
  • Kan worden gebruikt voor zeer zware bestrating

Opsluitband 10 x 35 x 100 cm Grijs

Gaat u een oprit maken voor zware auto's en andere voertuigen? Deze betonnen opsluitbanden van Excluton van 10 cm dikte, 35 cm hoogte en 1 meter lengte zijn zeer zwaar en sterk. Deze 10x35x100 cm betonbanden voor oprit bestratingen zijn verkrijgbaar in standaard grijs en luxe antraciet zwart. Wij adviseren om de bovenzijde van deze zware betonbanden 2 cm lager te plaatsen dan de bestrating. 

Opsluitband 10x35x100 cm Grijs of Antraciet

De onverwoestbare 10 cm dikte kantopsluitingen hebben aan de voor- en achterzijde een zogenaamde visbek, zodat u ze stevig met elkaar kunt verbinden. Zorg voor ervaren straatmakers om deze zware betonnen banden te plaatsen. Wilt u een verharding maken voor zware voertuigen dan adviseren wij om onze BKK stenen te gebruiken in combinatie met deze betonnen banden. Bij zware opritten voor uitsluitend zware auto's en lichte bussen kunt u ook onze dikformaat stenen dikte 7 cm gebruiken. Voor opritten met een zware belasting raden we abbeystones en waaltjes af. 

A-kwaliteit voor in uw tuin!

De Excluton 10 cm dikte betonnen opsluitbanden zijn per stuk te koop en van hoogwaardige A-kwaliteit. De opsluitbanden in de maat 10 x 35 x 100 zijn in de volgende kleuren te verkrijgen:

  • Antraciet zwart
  • Grijs

Bent u een echte doe-het-zelver? Bekijk dan onze klustips voor wat extra ondersteuning en praktische tips voor het aanleggen van een terras of oprit. Vergeet hierbij niet om de rest van uw materialen mee te bestellen, zoals uw terrastegels of oprit bestrating, zand en drainage. Wij leveren uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Opsluitband 10 x 35 cm grijs Opsluitband 10 x 35 x 100 cm Grijs Betonbanden kantopsluiting   |   10 cm dikte Op voorraad
€ 16,75 Per stuk incl. BTW