Logo Gadero
service

Plaatmateriaal

In ons assortiment plaatmaterialen vindt u voor iedere toepassing producten. Met de vele houtsoorten is er voor iedere klus een plaat. Zo verkopen wij Elliotis en Radiata Pine underlayment voor vloeren, wanden en daken. Wenst u een hogere kwaliteit platen dan kunt u kiezen voor het Fins Vuren. Het plaatmateriaal van Gadero is te verkrijgen in 9mm, 12mm, 15mm en 18mm. Zowel MG (Mes en Groef) als platen met een vlakke kant.

Meest gestelde vragen plaatmateriaal

Gaat u een klus aftimmeren? Neem dan ons OSB als constructie multiplex. Wenst u een watervaste afwerking dan kan dit met een hardhout plaat als Okoume, Populieren of Berken. Ook zijn deze platen gegrond te leveren voor een mooie afwerking van het interieur. 

Wenst u spaanplaat te gebruiken voor kasten, tafels of andere meubels ook dat is te koop bij Gadero. Wij leveren hoge kwaliteit en deze MDF platen zijn zelfs te bestellen met een lakdraagfolie, zodat u het zelf nog maar eenmaal hoeft af te lakken.

Bent u van plan ons plaatmateriaal buiten toe te passen? Gebruik hiervoor gevelplaten, Trespa of betonplex platen met een coating.

Let op, plaatmateriaal leveren wij in allerlei soorten. Elk soort plaat heeft zijn eigen kenmerken en toepassing.