Underlayment Plaat Half 244 x 61 cm dikte 1.8 cm rondom mes en groef

EUTR

Productnummer: LD54101-18-2440-6100   |   Kwaliteit: C+/C-   |   Alle zijden tong en groef   |   Watervast verlijmd

€ 38,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Underlayment Plaat Half 244 x 61 cm dikte 1.8 cm rondom mes en groef

  • Handig formaat voor 1 persoon
  • 18 mm dikte geschikt voor dak
  • Watervast verlijmd
  • Alle zijden tong en groef, schuiven inelkaar

Underlayment Plaat Half 244 x 61 cm dikte 1.8 cm rondom mes en groef

Let op: Wij adviseren altijd om de randen te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken. 

Deze half formaat 244 x 61 cm (netto 243x 59 cm) Eagon floor underlayment plaat van 18 mm dikte zijn geschikt voor vervoeren en monteren door 1 persoon. De werkende netto maten zijn 242 x 58 cm. Deze underlayment plaatmateriaal uit Brazilie / Chili zijn o.a. bedoeld voor het maken van een dak of vloer voor uw tuinhuis of overkapping. Gebruik deze underlayment platen met balken verticaal en horizontaal om de 40 cm. Dit type plaatmateriaal is geschikt voor verwerkingen in terrasoverkappingen e.d. echter zijn deze platen niet geschikt voor veel vocht. De kwaliteit van deze underlayment platen is C+/C-. Deze underlayment platen zijn gemaakt van kruislings verlijmd hout en daardoor sterker dan standaard OSB en geschikt voor constructieverwerking buiten. Dit type watervast verlijmde plaatmateriaal van Elliottis pine hout is afkomstig van Braziliaanse plantages.

Kwaliteit

C+/C betekent: 1 zijde van de plaat is geschuurd en gestopt(C+) / andere zijde is ongeschuurd. Deze zogenaamde halve plaat is 1,5m2 groot. Deze halve plaat is handig te vervoeren in een trapopgang bijvoorbeeld. Deze plaat wordt ook wel eenmansplaat genoemd.

Maak uw order compleet

Bestel uw houten platen samen met SLS vurenhout of Lariks Douglas constructiehout en dakmaterialen zoals EPDM folie, stalen dakpanplaten, panlatten, cedar pannen en meer dakbenodigdheden.

Houtplaten kopen? Ontdek het gemak van online bestellen en snelle levering voor de deur. Nogmaals, houdt uw platen vrij van regen en water! Deze underlayment plaat is ook in heel formaat 243x121.5 cm grootte bij ons te koop.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
eenmansplaat underlayment Underlayment Plaat half 243 x 59 x 1.8 cm rondom mes en groef - Radiata Pine EUTR   |   Kwaliteit: C+/C-   |   Alle zijden tong en groef   |   Watervast verlijmd Op voorraad
€ 38,75 Per stuk incl. BTW