Logo Gadero
service

OSB Plaat Half 18 mm 244 x 61 x Eenmansplaat

Productnummer
LD54002-18-2440-610
Kwaliteit: OSB3
1 plaat is 1,5m2
osb_plaat_half_eenmansplaat
osb_platen
osb_plaat_half_244x61
osb_plaat_half
Per stuk

18,25

incl. BTW

15 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
244 cm
Breedte
61 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Betaalbaar plaatmateriaal

  • Half formaat, door 1 persoon te tillen en past door smalle ruimtes / ligt

  • 18 mm dik, dus geschikt voor vloer of dak

  • Lage prijs

  • Iets prijziger dan hele platen

Specificaties

Materiaal
Hout
Lengte
244 cm
Breedte
61 cm
Dikte
18 mm

OSB Plaat Half 18 mm 244 x 61 x Eenmansplaat

Let op: Wij adviseren altijd om de randen te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken.

Deze halve OSB platen van 18 mm dikte zijn aantrekkelijke qua prijs en geschikt voor het maken van een dak of vloer voor uw tuinhuis of terrasoverkapping. Deze OSB platen type OSB3 zijn watervast verlijmd en daardoor sterker en geschikt voor verwerking in overkappingen, kapschuren en tuinhuisjes. Gebruik deze OSB platen met balken verticaal en horizontaal om de 40 cm. Dit type plaatmateriaal is niet geschikt voor lichte aanraking met water. Monteer deze platen altijd zo dat regen niet direct vat krijgt op deze houtplaten. Kies onder underlayment platen voor een sterker product.

Deze OSB platen worden gefabriceerd van grenen en vuren hout uit verantwoord beheerde bossen. De lange zijden zijn voorzien van een tong en groef. De werkende breedte is 58 cm, de werkende lengte van dit type plaatmateriaal is 242 cm. Ook verkrijgbaar in 122 x 244 cm, heel formaat.

Bestel uw OSB plaatmateriaal samen met constructiehout van lariks douglas of geïmpregneerd hout nu bij uw nummer 1 houthandel van de Benelux. Naast timmerhout bieden wij dakmaterialen zoals EPDM folie, dakleer, aluminium dakpanplaten, panlatten, cedar pannen en meer dakbenodigdheden.

Ontdek het gemak van online constructieplaten en houtplaten kopen. Na bezorging zorgen voor het droog stallen van deze platen!