OSB Plaat Half 18 mm 244 x 61 x Eenmansplaat

Productnummer: LD54002-18-2440-610 Kwaliteit: OSB3   |   1 plaat is 1,5m2

€ 17,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van OSB Plaat Half 18 mm 244 x 61 x Eenmansplaat

  • Betaalbaar plaatmateriaal
  • Half formaat, door 1 persoon te tillen en past door smalle ruimtes / ligt
  • 18 mm dik, dus geschikt voor vloer of dak
  • Lage prijs
  • Minder snel werken dan groot formaat platen

OSB Plaat Half 18 mm 244 x 61 x Eenmansplaat

Let op: Wij adviseren altijd om de randen te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken. 

Deze halve OSB platen van 18 mm dikte zijn aantrekkelijke qua prijs en geschikt voor het maken van een dak of vloer voor uw tuinhuis of terrasoverkapping. Deze OSB platen type OSB3 zijn watervast verlijmd en daardoor sterker en geschikt voor verwerking in overkappingen, kapschuren en tuinhuisjes. Gebruik deze OSB platen met balken verticaal en horizontaal om de 40 cm. Dit type plaatmateriaal is niet geschikt voor lichte aanraking met water. Monteer deze platen altijd zo dat regen niet direct vat krijgt op deze houtplaten. Kies onder underlayment platen voor een sterker product. 

Deze OSB platen worden gefabriceerd van grenen en vuren hout uit verantwoord beheerde bossen. De lange zijden zijn voorzien van een tong en groef. De werkende breedte is 58 cm, de werkende lengte van dit type plaatmateriaal is 242 cm. Ook verkrijgbaar in 122 x 244 cm, heel formaat. 

Bestel uw OSB plaatmateriaal samen met constructiehout van lariks douglas of geïmpregneerd hout nu bij uw nummer 1 houthandel van de Benelux. Naast timmerhout bieden wij dakmaterialen zoals EPDM folie, dakleer, aluminium dakpanplaten, panlatten, cedar pannen en meer dakbenodigdheden.

Ontdek het gemak van online constructieplaten en houtplaten kopen. Na bezorging zorgen voor het droog stallen van deze platen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
osb eenmansplaat halve plaat OSB 18mm Halve plaat mes en groef 244 x 59 cm Kwaliteit: OSB3   |   1 plaat is 1,5m2 Op voorraad
€ 17,25 Per stuk incl. BTW