Filters:

  • Behandeling
  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Houten platen

In ons assortiment vindt u diverse houten platen voor iedere toepassing. Met de vele houtsoorten is er voor iedere klus een plaat. Zo verkopen wij underlayment, OSB platen, betonplex, werkbladen en nog meer verschillende platen voor bijvoorbeeld constructieve toepassingen. Houten plaatmateriaal bestellen in verschillende afmetingen doet u gemakkelijk bij Gadero!

 

Welke soorten houten platen zijn er?

Of u nou op zoek bent naar dunne houten platen of platen voor binnengebruik, bij Gadero verkopen we het. Wij hebben precies de houten plaatmaterialen die u zoekt voor uw klusproject. Elk soort plaat heeft zijn eigen kenmerken en toepassingen. 

Gaat u een klus aftimmeren? Neem dan ons OSB als constructieplaat. Wenst u een watervaste afwerking? Dan kan dit met een hardhouten multiplex plaat zoals Okoume, populieren multiplex platen of Berkenhout. Bent u van plan plaatmateriaal buiten toe te passen? Gebruik hiervoor gevelplaten of betonplex platen met een coating. En zoekt u een vloer voor in uw blokhut of overkapping? Kies dan voor een hardboard vloerplaat.

Ook zijn er bij Gadero MDF platen gegrond te leveren voor een mooie afwerking van het interieur. Zo'n spaanplaat is gemakkelijk te gebruiken voor kasten, tafels of andere meubels. Wij leveren hoge kwaliteit MDF platen. Deze zijn zelfs te bestellen met een lakdraagfolie, zodat u het zelf nog maar een keer hoeft af te lakken.

Wat zijn de goedkoopste houten platen?

Vanwege een breed assortiment zijn er meerdere houten platen die goedkoop te verkrijgen zijn. Bij Gadero streven we naar een goede prijs kwaliteit verhouding van onze houten platen voor buiten en binnen.

Wanneer uw budget beperkt is kunt u het beste kiezen voor OSB platen of de Elliotis pine underlayment gebruiken als plaatmateriaal. Deze houten platen zijn het goedkoopst. Naast hout bieden we ook kunststof en polycarbonaat aan. De kunststof variant is ook geschikt voor de kleinere portemonnee.

Hoe groot is een plaat?

Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. Zo zijn er bij Gadero hele grote platen beschikbaar met een lengte van wel 2 tot 4 meter. De breedte kan verschillen. Zo kunt u kiezen voor een smalle plaat van een halve meter, maar heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een breedte van 2 meter. Het plaatmateriaal van Gadero is te verkrijgen in 9mm, 12mm, 15mm en 18mm. Zowel mes en groef als platen met een vlakke kant zijn op onze website te vinden.

Hoe bepaal ik welke houten platen ik nodig heb?

Er zijn een aantal factoren van belang, wanneer u het juiste plaatmateriaal van hout kiest. De diverse afmetingen zijn eerst belangrijk. Hoe groot moet de houten plaat zijn? Daarnaast is ook de toepassing een belangrijke factor. De meeste houten platen zijn voor meerdere toepassingen geschikt, maar niet alle platen kunnen overal voor gebruikt worden. Ook moet er gelet worden of het van belang is dat een houten plaat tegen vochtige ruimtes kan. Neem dit dus mee in uw keuze.

Verder heeft u bij Gadero ook nog de keuze in kleur. Een aantal van onze platen is al geverfd. U kunt er echter ook voor kiezen om platen te kopen die nog geen kleur hebben. Zo zijn er genoeg factoren die een rol spelen in het kiezen van het soort plaatmateriaal van hout.

Houten plaatmateriaal voor binnengebruik en buitengebruik koopt u gemakkelijk online bij Gadero! Welk klusproject u ook wil realiseren, bij Gadero helpen we u ermee. Bekijk ook ons klusvideo's en voor vragen en adviezen kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode