Overkapping Zadeldak Hamar L type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12113 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen   |   Ook verkrijgbaar met zwarte wanden

€ 6.856,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 145,71 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 6.856,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

  • Alles is op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Uit te breiden met diverse soorten dakbedekking
  • Geleverd met 14.5 x 14.5 geschaafde Lariks Douglas staanders
  • Onbehandeld geleverd

Overkapping Zadeldak Hamar L type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Op zoek naar een luxe overkapping met berging? Bekijk dan eens deze overkapping met zadeldak van Lariks Douglas geschaafd hout. Deze Hamar L type 3 overkapping heeft een afmeting van 478 x 395 x 348 cm en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en geschaafd douglas hout. Deze variant wordt geleverd met blanke potdekselwanden en een dubbele deur van onbehandeld vuren hout. U kunt op deze manier eenvoudig uw tuingereedschap opbergen en ook nog eens beschut genieten van het buitenleven in uw tuin.

afmetingen

Overkapping Hamar L type 3 met zadeldak wordt geleverd met blanke wanden en heeft een tuinberging met een dubbele deur. Het houtpakket is volledig op maat gezaagd en bevat 14.5x14.5 geschaafde staanders, schuine schoren, 4.5x14.5 cm balken en 18 mm dikte veer- en groef dakplanken. Het op maat gezaagde pakket is erg handig voor doe-het-zelvers. De diepte van deze overkapping met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 4.78 meter en de hoogte is 3.48 meter. De overkapping, die zo’n twee meter breed en 3 meter diep is, biedt de ruimte voor een kleine loungeset/tuinset. De dichte berging van ca. 2 x 4 meter met dubbele deuren biedt de mogelijkheid om uw tuingereedschappen of fietsen in te stallen. De vrije doorgangsmaat van deze zadeldak overkapping is 298 cm tussen de staanders aan de zijkant en aan de voorkant is dit 198 cm. 

De achterwand en berging kunnen eenvoudig worden geplaatst. De blanke potdekselplanken zijn al op maat gezaagd. De dubbele deur met raamwerk is opgedeeld door roeden en wordt geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk. 

Tip! Wilt u liever een dubbele deur van (onbehandeld) Douglas hout. Voor een kleine meerprijs is dit ook mogelijk. Bekijk de extra opties hiervoor! 

Dakbedekking

Het zadeldak van deze Hamar overkapping bestaat uit 18 mm geschaafd mes en groef dakrabat. De overkapping wordt standaard gelever zonder dakbedekking. U kunt dit zelf bij bestellen als extra optie. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het mee bestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse complete dakgootsets bijbestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor een Dakgootset verzinkt van 125mm breed.

Tips

Voor een stevige constructie is het aangeraden om uw overkapping staanders altijd op betonpoeren te plaatsen en deze poeren aan te vullen met snelcement. Kijk bij de extra opties welke mogelijkheden er zijn voor de betonpoeren, kies bijvoorbeeld voor afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Om de gehele constructie goed aan te laten sluiten adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken, zodat deze goed aansluit op de betonbanden waarop u de dichte wanden gaat plaatsen. Kies uit een hoogteverstelling in RVS of verzinkt. 

Uw Zadeldak overkapping wordt volledig onbehandeld geleverd, houdt er daarom rekening mee dat u deze behandeld wanneer u deze heeft geplaatst. Behandel de staanders, het dak en de planken met dekkende beits om vergrijzing tegen te gaan en de levensduur te verlengen.

Heeft u liever een overkapping zonder bergingsruimte? Of liever een grotere bergingsruimte? Bekijk ons assortiment zadeldak overkappingen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overkapping Zadeldak Hamar Type 3 - Blanke Wanden Overkapping Zadeldak Hamar L type 3 Douglas Geschaafd 478 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen   |   Ook verkrijgbaar met zwarte wanden Op voorraad
€ 6.856,95 Per stuk incl. BTW