Overkapping Zadeldak Hamar L type 6 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12115 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen   |   Ook verkrijgbaar met zwarte wanden

€ 7.682,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 163,26 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 7.682,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 6 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 6 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

  • Glad en geschaafd Lariks Douglas hout
  • Alles is op maat gezaagd, snel en eenvoudig op te bouwen
  • Uit te breiden met diverse soorten dakbedekking
  • Geleverd met 14.5 x 14.5 geschaafde Lariks Douglas staanders
  • Onbehandeld geleverd

Overkapping Zadeldak Hamar L type 6 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Als u opzoek bent naar een luxe overkapping met zadeldak is deze Hamar L type 6 overkapping een ideale keuze. Deze Hamar L type 6 overkapping van 690 x 395 x 348 cm bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Hij wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, handleiding, blanke potdekselwanden en een 70 cm hoog verandahek waardoor u nog meer kunt genieten van het buitenleven in uw tuin. 

Afmetingen

Overkapping Hamar wordt geleverd als op maat gezaagd houtpakket. Doordat deze reeds op maat is gezaagd is het eenvoudig om deze op te bouwen en dus ideaal voor de doe-het-zelver. Met deze overkapping heeft u een diepte van 3.95 meter, een hoogte van 3.48 meter en een lengte van maar liefst 6.90 meter. Overkapping Hamar type 6 wordt geleverd met schuine schoren en heeft sterke verbindingen. De voetprint van de staanders is 652 x 327 cm en de vrije doorgangsruimte bedraagt tussen de staanders 198 cm. 

De dichte achter- en zijwand van deze type 6 Hamar overkapping wordt opgebouwd uit blanke potdekselplanken. Voor de zijkant is een extra staander meegeleverd waarbij een gedeelte bestaat uit een halve potdekselwand en een Douglas veranda hek van 117 x 70 cm.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit 9 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van deze overkapping Hamar bestaat uit 18 mm geschaafd mes en groef dakrabat. Deze overkapping wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het zadeldak. U kunt wel uw dakbedekking bijbestellen als een extra optie. Daarvoor zijn verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor Dakshingles in verschillende kleuren en maten, dakpanprofielplaten of Aquapan dakplaten. Kiest u voor Aquapan? Let er dan op dat u eerst dakleer als onderlaag monteert voor het gebruik van deze dakplaten. Bekijk de extra opties voor de ruime keuze. Tevens is het ook mogelijk om gebruikte of keramieken dakpannen te gebruiken. Door de stevige constructie zijn deze geschikt voor Hamar L Type 4 overkappingen. 

Als uitbreiding van uw dak kunt u als extra optie ook diverse dakgootsets bij bestellen. Kies uit een Kunststof dakgoot set van 100 mm breed in de kleur antraciet of ga voor een Verzinkte dakgoot set van 125 mm breed. 

Tips

Voor een stevige constructie is het aangeraden om uw overkapping staanders altijd op betonpoeren te plaatsen en deze poeren aan te vullen met snelcement. Kijk bij de extra opties welke mogelijkheden er zijn voor de betonpoeren, kies bijvoorbeeld voor afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Om de gehele constructie goed aan te laten sluiten adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken, zodat deze goed aansluit op de betonbanden waarop u de dichte wanden gaat plaatsen. Kies uit een hoogteverstelling in RVS of verzinkt. 

Uw Zadeldak overkapping wordt volledig onbehandeld geleverd, houdt er daarom rekening mee dat u deze behandeld wanneer u deze heeft geplaatst. Behandel de staanders, het dak en de planken met dekkende beits om vergrijzing tegen te gaan en de levensduur te verlengen.

Heeft u liever een overkapping zonder bergingsruimte? Of liever een grotere bergingsruimte? Bekijk ons assortiment zadeldak overkappingen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Zadeldak Hamar type 6 met blanke wanden Overkapping Zadeldak Hamar L type 6 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking bij te bestellen   |   Ook verkrijgbaar met zwarte wanden Op voorraad
€ 7.682,95 Per stuk incl. BTW