Wovar Schroeven RVS voor Vlonderplankhouders 5.5 x 28 mm - Doos 200 stuks

Productnummer: WV66438 | A-kwaliteit schroeven voor vlonderplankhouders

€ 30,20 Per doos incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Schroeven RVS voor Vlonderplankhouders 5.5 x 28 mm - Doos 200 stuks

  • Zeer sterk RVS 410 materiaal
  • Geschikt voor vlonderplankhouders
  • Niet geschikt voor houtsoorten met looizuren

Wovar Schroeven RVS voor Vlonderplankhouders 5.5 x 28 mm - Doos 200 stuks

Deze sterke RVS schroeven zijn ideaal voor het bevestigen van Hapax Fixing Pro vlonderplankhouders. De uitstekende kwaliteit van deze schroeven zorgt ervoor dat het niet gaat roesten. De vlonderschroeven beschikken over een verzonken Torx 25 kop en hebben een afmeting van 5.5 mm dikte en 28 mm lengte. U draait deze schroeven eenvoudig met een bitje in het hout. 

Let erop dat u nooit bespaard op de kwaliteit van uw vlonderschroeven. Dankzij de warmtebehandeling van het RVS 410 staal heeft u een hittebestendige en roestvaste schroef van uitstekende kwaliteit. Een doos schroeven voor vlonderplankhouders bestaat uit 200 stuks.

Monteren van de schroeven

Plaats de Wovar Hapax Fixing Pro strips kruislings aan de onderkant van uw terrasplanken. Schroef de strips voor extra stevigheid met 4 RVS schroeven van 28 mm vast. Let op dat u de gaten voor de schroeven voorboort bij hardhouten vlonderplanken. Zorg ervoor dat de vlonder strips in het midden van uw onderbalken uitkomen en bevestig de plank vervolgens aan de onderbalken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar RVS Schroeven voor Vlonderplankhouders Wovar Schroeven RVS voor Vlonderplankhouders 5.5 x 28 mm - Doos 200 stuks | A-kwaliteit schroeven voor vlonderplankhouders Op voorraad
€ 30,20 Per doos incl. BTW