Logo Gadero
service

Wovar Vlonderschroeven RVS - 5 x 50 mm Torx - 200 stuks

Productnummer
WV66437-5-50
A-kwaliteit vlonderschroeven
Topkwaliteit RVS
rvs_vlonderschroeven_5x50mm_wovar
wovar_rvs_vlonderschroeven_5x50mm_1

18,95

incl. BTW

Op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met beschermlaag tegen looizuren

  • Geschikt voor Eiken en Garapa hardhout

  • Valt niet op door bruine kleur en kleine schroef kop, voor een strakke vlonder

  • De schroeven roesten niet

  • Montage met slagboormachine? Let op: deze krachtige boormachine kan de beschermlaag aantasten

Specificaties

Materiaal
RVS
Product type
Schroeven

Wovar Vlonderschroeven RVS - 5 x 50 mm Torx - 200 stuks

Bent u bezig met het aanleggen van een vlonder van hardhout? Vergeet dan niet deze RVS vlonderschroeven 5 x 50 mm mee te bestellen! Deze schroeven zijn geschikt voor Eiken en Garapa hardhout en worden geleverd in een doos van 200 stuks. De schroef bevat een coating die zorgt voor bescherming tegen looizuren. Wanneer u schroeven gebruikt zonder deze coating, ontstaan er zwarte vlekken op uw nieuwe vlonder door de looizuren in het hout. Kortom, door het gebruik van deze RVS vlonderschroeven blijft uw vlonder er vlekkeloos uitzien!

Anti looizuren beschermlaag

Wees niet bang dat deze coating beschadigd raakt bij het monteren van de schroeven in het hardhout. Kleine beschadigingen zijn geen probleem aangezien de anti looizuur beschermlaag een zelfhelende werking heeft. De beschermlaag geeft de schroef een bruine kleur en door zijn kleine kop valt hij haast niet op, dit geeft uw nieuwe vlonder een strakke uitstraling!

De schroeven monteren

Begin met het boren van een gaatje van 3.5 mm dikte met een hardhoutboortje om zeker te weten dat de schroef recht in het hout gaat en de kans op brekende schroeven zo te beperken. Door de torx 25 indruk zal de boor niet slippen bij het indraaien van de schroef. De schroef zelf is gemaakt van verzinkt staal wat ervoor zorgt dat hij erg stevig is. De coating biedt bescherming tegen looizuren en zorgt ervoor dat hij niet gaat roesten.

Tips nodig voor het aanleggen van een vlonder? Bekijk onze handige rel="noopener noreferrer" style="background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0);" target="_blank">klustips en neem direct een kijkje bij ons assortiment voor rel="noopener noreferrer" style="background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0);" target="_blank">vlonderplanken van hardhout.