Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE12116 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Blanke wanden, verandahekken en berging incl. dubbele deur en uitzetraam   |   Ook verkrijgbaar met Zwarte Wanden

€ 9.810,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 208,48 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 9.810,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat gezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd hout
  • Inclusief bouwtekening en alle bevestigingsmaterialen
  • Dakbedekking zelf nabestellen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden

Overkapping Hamar L type 7 met Blanke Wanden

Bent u opzoek naar een luxe en ca. 7 meter brede overkapping met zadeldak en blanke wanden? Deze moderne Hamar L type 7 Douglas overkapping met berging heeft een afmeting van 690 x 395 x 348 cm en bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en geschaafd Douglas hout. Hij wordt standaard geleverd met potdekselwanden, tuinberging inclusief raam en dubbele deur en drie verschillende verandahekken van 70 cm hoog. Met deze overkapping heeft u niet alleen de ruimte om uw spullen op te bergen, maar kunt u tegelijk ook nog eens genieten van het buitenleven in uw tuin. 

Afmetingen

Blokhut Hamar type 7 heeft een afmeting van ca. 7 x 4 meter met Zadeldak en wordt geleverd als op maat gezaagd houtpakket. Deze overkapping is daarom snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver. 

De diepte van deze overkapping/blokhut Hamar is 3.95 meter, de breedte is 6.90 meter en de hoogte is 3.48 meter. De achterwand van deze overkapping is voorzien van blanke potdekselwanden. De tuinberging heeft een afmeting van 198 cm breed en 298 cm diep. De bijbehorende overkapping is zo’n 4 meter breed en 3 meter diep. Schuine schoren worden ook bijgeleverd, maar de blokhut kent van zichzelf al een sterke verbinding. De voetprint van de staanders van Hamar type 7 met zadeldak is 652 x 327 cm met een vrije doorgangsmaat in het midden van de voorkant van 198 cm. 

Tussen de staanders aan de zijkant en de voorkant is de ruimte om verandahekken te plaatsen. Deze worden meegeleverd en hebben zoals eerder genoemd een hoogte van 70 cm. De verandahekken geven de overkapping nog een extra moderne twist, maar worden geleverd exclusief afdeklatten (deze zijn zelf mee te bestellen). 

Overkapping Hamar L type 7 wordt geleverd met blanke potdekselwanden, voor de achterwand en de tuinberging. Ook een dubbele deur met stelkozijnen en een uitzetraam van 77 x 112 cm in Douglas hout worden meegeleverd. Het uitzetraam kan naar buiten toe worden opengedraaid en raam en deur zijn opgedeeld met roeden. Ook het cilinderslot en glaswerk wordt meegeleverd bij de dubbele deur. 

Verder bestaat het volledige bouwpakket uit 9 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 geschaafde Douglas staanders, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken, schuine schoren en natuurlijk de bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 

Dakbedekking

Het zadeldak bestaat uit 18 mm dikte geschaafde mes en groef dakrabat. Dakbedekking wordt bij deze Hamar overkapping niet standaard meegeleverd en dient u apart te bestellen als extra optie. Hier kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set wordt geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125 mm breed. 

Tips

Voor een stevige constructie is het aangeraden om uw overkapping staanders altijd op betonpoeren te plaatsen en deze poeren aan te vullen met snelcement. Kijk bij de extra opties welke mogelijkheden er zijn voor de betonpoeren, kies bijvoorbeeld voor afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet of rechte modellen in de kleur wit/grijs. Om de gehele constructie goed aan te laten sluiten adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken, zodat deze goed aansluit op de betonbanden waarop u de dichte wanden gaat plaatsen. Kies uit een hoogteverstelling in RVS of verzinkt. 

Uw Zadeldak overkapping wordt volledig onbehandeld geleverd, houdt er daarom rekening mee dat u deze behandeld wanneer u deze heeft geplaatst. Behandel de staanders, het dak en de planken met dekkende beits om vergrijzing tegen te gaan en de levensduur te verlengen.

Heeft u liever een overkapping zonder bergingsruimte? Of liever een grotere bergingsruimte? Bekijk ons assortiment zadeldak overkappingen!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Zadeldak Hamar type 7 met blanke wanden Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Blanke Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Blanke wanden, verandahekken en berging incl. dubbele deur en uitzetraam   |   Ook verkrijgbaar met Zwarte Wanden Op voorraad
€ 9.810,95 Per stuk incl. BTW