Wovar Verzinkboortje 4 mm voor Terrasplanken vlak geschaafd

Productnummer: WV19001 Voor wegwerken vlonderschroeven in effen terrasplanken

€ 11,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Verzinkboortje 4 mm voor Terrasplanken vlak geschaafd

  • Freesboor van High Speed Steel (HSS)
  • Perfect voor mooi verzinken van vlonderschroeven
  • 3-snijkanten cilindrische schacht
  • Geen splinters rond uw terrasschroeven
  • Niet geschikt voor terrasplanken met groeven

Wovar Verzinkboortje 4 mm voor Terrasplanken vlak geschaafd

Dit verzinkboortje van Wovar is perfect voor het iets infrezen van vlonderschroeven in met name glad geschaafd vlonderhout. Deze verzinkboor is gemaakt van premium High Speed Steel (HSS), ofwel sneldraaistaal, en beschikt over 3-snijkanten cilindrische schacht voor een glad en braamvrij verzinkt gat in uw vlonderplank. Deze HSS verzinkboor heeft een schachtdiameter van 4 mm en een freesdiameter van 12.4 mm. Bovendien zorgt een dergelijke freesboortje ervoor dat u rond uw terrasschroeven geen splinters krijgt. Het infrezen van uw vlonderschroeven op vlak geschaafde terrasplanken is echt een aanrader.

Kortom, met deze verzinkboor boort u een kleine verdieping rond het boorgat zodat uw vlonderschoef mooi wegvalt in uw vlonderplank. Gebruik dit verzinkboortje met enig beleid, een te diep gat in uw vlonderplank geeft geen mooi strak uiterlijk. 

Combineer ons verzinkboortje met 5x50 mm RVS A410 vlonderschroeven. Zorg ook voor een afstandhouder, zo kunt u nooit per abuis te diep boren.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Verzinkboortje 4 mm voor Terrasplanken vlak geschaafd Wovar Verzinkboortje 4 mm voor Terrasplanken vlak geschaafd Voor wegwerken vlonderschroeven in effen terrasplanken Op voorraad
€ 11,95 Per stuk incl. BTW