Wovar Hardhout Boortje 3.5 mm per stuk

Productnummer: WV66125 Duitse Kwaliteit   |   Voor 4x50 en 5x50 mm schroeven

€ 1,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Hardhout Boortje 3.5 mm per stuk

  • Ideaal voor montage 5x50 rvs 410 vlonderschroef
  • Voor lariks, hardhout of geimpregneerd hout

Wovar Hardhout Boortje 3.5 mm per stuk

Deze 3,5 mm boortjes, lees metaalspiraalboor, zijn bij het werken met 4x50 mm en 5x50 mm schroeven ene must. Dus zowel bij het monteren van uw hardhouten vlonderplanken tot geimprgneerde schuttingplanken deze 3,5 mm boor gebruiken.

Let op, nooit in 1 keer in hardhout boren, maar een paar keer er in en er uit om houtvezels af te voeren en te voorkomen dat de boor te heet wordt. Als u boor rookt weet u zeker dat u rustiger moet boren. Zo voorkomt u afbreken van deze houtboor. Beweeg uw boormachine niet in zijrichtingen, daardoor breekt uw boor sneller af. 

Na voorboren met deze metaalspiraalboor gaan de schroeven er gemakkelijk in. Bovendien, ook de levensduur van uw schroeven neemt toe door voor te boren!

Indien men niet aan voorboren doet worden de schroeven te heet en neemt de kracht exponentioneel af. Gevolg is het broos worden van schroeven en los geraken van uw vlonderplanken. Bestel deze 3.5 mm hardhoutboor nu samen met onze topkwaliteit RVS vlonderschroeven 5 x 50 mm of buitenschroeven 4x50 mm in verzinkt of RVS.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hardhout Boortje 3.5 mm per stuk Wovar Hardhout Boortje 3.5 mm per stuk Duitse Kwaliteit   |   Voor 4x50 en 5x50 mm schroeven Op voorraad
€ 1,95 Per stuk incl. BTW