Vrijstaande Houten frame 290 x 300 cm met Nesling Harmonicadoek Antraciet met geïmpregneerde 88 x 88 mm palen

EUTR

Productnummer: LDS8932-2000-3000-antraciet   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Voor- en nadelen van Vrijstaande Houten frame 290 x 300 cm met Nesling Harmonicadoek Antraciet met geïmpregneerde 88 x 88 mm palen

  • Inclusief glad geschaafd en geïmpregneerd hout (geschikt voor in de grond)
  • Inclusief Pergola Kits voor in alle hoeken (gepoedercoat staal)
  • Inclusief verschuifbaar Coolfit Harmonicadoek Antraciet + doekbevestiging
  • Inclusief 8 schoren voor extra stevigheid

Vrijstaande Houten frame 290 x 300 cm met Nesling Harmonicadoek Antraciet met geïmpregneerde 88 x 88 mm palen

Wilt u een vrijstaande pergola frame met verschuifbaar harmonicadoek in uw tuin of op uw terras plaatsen van top kwaliteit? Deze complete houten pergola van Nesling wordt standaard geleverd inclusief geschaafd en geïmpregneerd grenen hout, Nesling Harmonica Schaduwdoek in de kleur Antraciet, houten schoren en 2x een luxe Pergola Kit hoekelement (4 stuks).

Zo bouwt u eenvoudig en snel een houten frame met antraciet Harmonica schaduwdoek die u open en dicht kunt schuiven. Op deze fraaie vrijstaande pergola frame met harmonica schaduwdoek zit maar liefst 5 jaar garantie tegen schimmels en verrotting. Het geïmpregneerd hout is zeer geschikt voor plaatsing in de grond.

Met houtpakket geleverd

Het op maat gezaagde houtpakket bestaat uit houten staanders en liggers van geschaafd grenenhout van 88x88 mm dik. De buitenmaat van de pergola is 227 cm breed en 317 cm lang. De binnenmaat is 290 cm breed en 300 cm lang. De meegeleverde Coolfit Harmonicadoek voor deze Nesling "stand alone" Pergola is 290 x 300 cm, en wordt geleverd inclusief bevestingsmaterialen, katrollenset en montagehandeleiding. Plaats de staanders circa 50-60 cm in de grond voor een stevige verankering. De schoren zorgen voor extra stevigheid van de pergola.

  • Monteer de 8 schoren steeds met 2 tellerkopschroeven van 120 mm 
  • Plaats de 4 palen in de grond of op een paalhouder/vloerelement 
  • Haal in de winter uw harmonicadoek naar binnen
  • Bij harde wint uw harmonicadoek inschuiven

Met luxe hoekelementen

De houten Douglas staanders en liggers verbindt u eenvoudig middels de meegeleverde RVS Pergola Kit hoekverbindngen van Nesling (4 stuks). Deze unieke hoek elementen worden gemaakt van zwart gepoedercoat staal, en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Door het unieke open design ziet u niets van de hoekverbindingen aan de buitenkant van de pergola.

Het doek

Het fraaie antraciet zwart harmonicadoek van Nesling komt uit de Coolfit serie en blokkeert maar liefst 90 % van de UV straling. Het harmonica schaduwdoek is gemaakt van schimmel- en vuilafstotend geknoopt weefsel, en kan met behulp van stalen kabels en trekkoord open en dicht worden geschoven. Zo creëert u een beschermde schaduwplek in uw tuin.

Tips:

Bestel hier ook het Pergola Kit vloer element van Nesling, indien u deze vrijstaande pergola wilt plaatsen op bijvoorbeeld terras van vlonderhout of terrastegels. Middels het vloer element maakt u een stevige verbinding tussen de ondergrond en de staanders van uw zelf te bouwen pergola. Wilt u het Harmonica Schaduwdoek extra beschermen tegen weerselementen, bestel dan ook op Gadero de beschermhoes van Nesling (sterk aanbevolen). 

Kies bijvoorbeeld voor een hardhouten vlonder onder uw pergola, dit steeks mooi af bij uw geïmpregneerd hout. Of kies voor een gecoate terrastegel. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor in de grond houten pergola met harmonicadoek en geimpregneerd hout Vrijstaande Houten frame 290 x 300 cm met Nesling Harmonicadoek Antraciet met Geïmpregneerde 88 x 88 mm palen EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout) Op voorraad
€ 819,95 Per stuk incl. BTW